לבבות מרנג עם קציפת קוקוס ותותים טריים

חומרים לפבלובות – מרנג: 1/2 ליטר חלבון 1 ק"ג סוכראופן ההכנה: לערבב היטב ולהעביר לקערה חסינת חום מעל סיר עם מים רותחים עד להמסת הסוכר. יש לערבב מדי פעם.לאחר קבלת תערובת אחידה יש להקציף במיקסר. להעביר לשק זילוף ולזלף פבלובות על מגש. להכניס לתנור למשך כשעתיים וחצי בטמפרטורה של 50 מעלות. חומרים לרק תותים: 700 גר' תותים קפואים 100 גר' סירופ סוכר אופן ההכנה: לבשל בסיר במשך כ- 5 דקות.לצנן מעט ולטחון בבלנדר לקבלת מרקם אחיד.לסנן ולקרר. חומרים לקציפת קוקוס: 1 פחית חלב קוקוס 200 גר' שמנת ריץ'אופן ההכנה:להקציף במיקסר לקצף יציב.להעביר לשק זילוף עם צנטר משונן .הגשה: בצלחת עמוקה יוצקים מעט מרק תותים.מניחים במרכז את הפבלובה ומזלפים את קציפת הקוקוס.מעל מפזרים פרוסות תותים טריים.

חומרים לפבלובות – מרנג:
1/2 ליטר חלבון
1 ק"ג סוכר

אופן ההכנה:
לערבב היטב ולהעביר לקערה חסינת חום מעל סיר עם מים רותחים עד להמסת הסוכר. יש לערבב מדי פעם.
לאחר קבלת תערובת אחידה יש להקציף במיקסר.
להעביר לשק זילוף ולזלף פבלובות על מגש.
להכניס לתנור למשך כשעתיים וחצי בטמפרטורה של 50 מעלות.

חומרים לרק תותים:
700 גר' תותים קפואים
100 גר' סירופ סוכר

אופן ההכנה:
לבשל בסיר במשך כ- 5 דקות.
לצנן מעט ולטחון בבלנדר לקבלת מרקם אחיד.
לסנן ולקרר.

חומרים לקציפת קוקוס:
1 פחית חלב קוקוס
200 גר' שמנת ריץ'

אופן ההכנה:
להקציף במיקסר לקצף יציב.
להעביר לשק זילוף עם צנטר משונן .

הגשה:
בצלחת עמוקה יוצקים מעט מרק תותים.
מניחים במרכז את הפבלובה ומזלפים את קציפת הקוקוס.
מעל מפזרים פרוסות תותים טריים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר