ברולה קוקוס ופירות יער

חומרים (6 מנות):600 מ"ל חלב קוקוס1 מקל וניל7 חלמונים100 גר' סוכרמעט סוכר חום לשריפהאופן ההכנה:מרתיחים בסיר את חלב הקוקוס ומקל ווניל חצוי לאורכו.מערבבים בקערה את החלמונים והסוכר ובוחשים אל תוך תערובת חלב הקוקוס החמה (תוך כדי בחישה מהירה). יוצקים את התערובת לשישה כלים קטנים חסיני חום.אופים בתנור שחומם מראש לחום נמוך של 100 מעלות במשך כ- 50 דקות. יש לאפות את התערובת בתוך תבנית עם מים חמים, עד שהקרם יציב. מצננים במקרר ל-5 שעות לפחותאופן ההגשה: מפזרים מעל את הסוכר החום בשכבה דקה, ושורפים בעזרת מבער גז קטן עד שהסוכר משחים ומבעבע (ניתן גם להכניס לתנור במצב גריל לקומה הגבוהה ביותר – כדי שהסוכר ישחים). מגישים מיד עם פירות יער טריים.צ'רלי פדידה – שף מלון "שרתון" תל אביב ומסעדת Olive Leaf מלון "שרתון" תל אביב, הירקון 115, טל. 03-5211111

חומרים (6 מנות):
600 מ"ל חלב קוקוס
1 מקל וניל
7 חלמונים
100 גר' סוכר
מעט סוכר חום לשריפה

אופן ההכנה:
מרתיחים בסיר את חלב הקוקוס ומקל ווניל חצוי לאורכו.
מערבבים בקערה את החלמונים והסוכר ובוחשים אל תוך תערובת חלב הקוקוס החמה (תוך כדי בחישה מהירה).
יוצקים את התערובת לשישה כלים קטנים חסיני חום.
אופים בתנור שחומם מראש לחום נמוך של 100 מעלות במשך כ- 50 דקות.
 יש לאפות את התערובת בתוך תבנית עם מים חמים, עד שהקרם יציב.
מצננים במקרר ל-5 שעות לפחות

אופן ההגשה:
מפזרים מעל את הסוכר החום בשכבה דקה, ושורפים בעזרת מבער גז קטן עד שהסוכר משחים ומבעבע (ניתן גם להכניס לתנור במצב גריל לקומה הגבוהה ביותר – כדי שהסוכר ישחים).
מגישים מיד עם פירות יער טריים.

צ'רלי פדידה – שף מלון "שרתון" תל אביב ומסעדת Olive Leaf
מלון "שרתון" תל אביב, הירקון 115, טל. 03-5211111

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר