מינסטרונה פירות

חומרים ל- 6 סועדים:מצרכים למשרה:1/2 ליטר מיץ תפוזים1/2 ליטר יין אדוםמקל וניל/ כפית תמצית וניל1/2 כפית הל טחון1/2 קילו סוכרמצרכים נוספים:ענף בזיליקום טרימגוון פירות העונה: תפוזים, אגסים, תפוחים, בננות, תותים ועודאופן ההכנה:את כל מצרכי המשרה מבשלים יחד על אש נמוכה עד כדי רתיחה, ומקררים.את הפירות מקלפים וחותכים לקוביות קטנות וסימטריות.יוצקים את הפירות לתוך המשרה. מפזרים מעל עלי בזיליקום קצוצים ומגישים בקעריות הגשה אישיות."קפה רינגלבלום" – בית קפה-מסעדה המכשיר בני נוער בסיכון לעבודות המסעדנות הממוקם בשיכון ד' בבאר שבע. מטרת המסעדה הינה מתן הכשרה מקצועית וכישורי חיים לכ- 15 בני נוער מדי שנה.

חומרים ל- 6 סועדים:
מצרכים למשרה:
1/2 ליטר מיץ תפוזים
1/2 ליטר יין אדום
מקל וניל/ כפית תמצית וניל
1/2 כפית הל טחון
1/2 קילו סוכר

מצרכים נוספים:
ענף בזיליקום טרי
מגוון פירות העונה: תפוזים, אגסים, תפוחים, בננות, תותים ועוד

אופן ההכנה:
את כל מצרכי המשרה מבשלים יחד על אש נמוכה עד כדי רתיחה, ומקררים.
את הפירות מקלפים וחותכים לקוביות קטנות וסימטריות.
יוצקים את הפירות לתוך המשרה.
מפזרים מעל עלי בזיליקום קצוצים ומגישים בקעריות הגשה אישיות.

"קפה רינגלבלום" – בית קפה-מסעדה המכשיר בני נוער בסיכון לעבודות המסעדנות הממוקם בשיכון ד' בבאר שבע. מטרת המסעדה הינה מתן הכשרה מקצועית וכישורי חיים לכ- 15 בני נוער מדי שנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר