רפרפת קוקוס ברזילאית – Pudim de Coco

מנה פשוטה להכנה ומנצחת.מצרכים:5 ביצים שלמות1 1/2 כוס סוכר1 פחית קרם קוקוס (חלב קוקוס)100 גרם קוקוס יבש1 כף מרגרינה.אופן ההכנה:לשמן היטב במרגרינה תבנית חור, לפזר סוכר על התבנית ודפנותיה, עד שיידבק במרגרינה, ולפנות את יתרת הסוכר שלא דבקה לדפנות. לערבב את כל המרכיבים במעבד מזון לקבלת תערובת אחידה. לצקת לתבנית המשומנת עם הסוכר.לאטום את התבנית עם נייר אלומיניום ולהכניסה לתבנית גדולה יותר מלאה במים (באן מרי). לאפות בתנור טורבו בחום של 180 מעלות למשך 50 דקות (להקפיד שגובה המים לא יירד מתחת לחצי תבנית, במידה ויש צורך, להוסיף מים חמים).לאחר 50 דקות, להסיר את נייר האלומיניום ולהשחים בגריל עליון בלבד.הניחו לרפרפת להצטנן..לפני ההגשה, כשהרפרפת התקררה, הפכו בזהירות לצלחת הגשה ושחררו מהתבנית.

מנה פשוטה להכנה ומנצחת.

מצרכים:
5 ביצים שלמות
1 1/2 כוס סוכר
1 פחית קרם קוקוס (חלב קוקוס)
100 גרם קוקוס יבש
1 כף מרגרינה.

אופן ההכנה:
לשמן היטב במרגרינה תבנית חור, לפזר סוכר על התבנית ודפנותיה, עד שיידבק במרגרינה, ולפנות את יתרת הסוכר שלא דבקה לדפנות.
לערבב את כל המרכיבים במעבד מזון לקבלת תערובת אחידה.
לצקת לתבנית המשומנת עם הסוכר.
לאטום את התבנית עם נייר אלומיניום ולהכניסה לתבנית גדולה יותר מלאה במים (באן מרי).
לאפות בתנור טורבו בחום של 180 מעלות למשך 50 דקות (להקפיד שגובה המים לא יירד מתחת לחצי תבנית, במידה ויש צורך, להוסיף מים חמים).
לאחר 50 דקות, להסיר את נייר האלומיניום ולהשחים בגריל עליון בלבד.
הניחו לרפרפת להצטנן..
לפני ההגשה, כשהרפרפת התקררה, הפכו בזהירות לצלחת הגשה ושחררו מהתבנית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר