שווארמת אגסים עם גבינת עזים ושערות קדאיף

הרעיון הוא לחתוך את הפירמידה בדיוק כמו שפורסים שווארמה בכדי ליהנות מכל מגוון הרכיבים, המרקמים והטעמים של המנה. (כמויות ניתן להכין לפי כמות הסועדים)מרכיבים:אגסים פרוסים למדליונים לאורך (אגסים גדולים או בינוניים לא קטנים)גבינת עזים "פרומעז" או כל גבינה בסגנון דומה לזהשערות קדאיף אפויות ב"רינגים" עם מעט חמאהסירופ מייפל אמיתיאופן ההכנה:צורבים את מדליוני האגסים על מחבת לוהט עם מעט חמאה ובתוספת סוכר לכרמל מכל צד עד קבלת גוון זהוב צרוב (ניתן להשתמש במחבת פסים).פורסים יפה את הגבינה למדליונים.הרכבת המנה:מסדרים בעדינות על הצלחת לגובה אגס,גבינה קדאיף אפוי וחוזר חלילה.מזליפים מייפל על המנה בעדינות ומשחילים בעדינות כדי לא לפרק את הפירמידה שיפוד מלמעלה.ניתן להוסיף עלי נענע לקישוט,כדור גלידת וניל,שמנת מתוקה וכו'.www.oliveisrael.co.il

הרעיון הוא לחתוך את הפירמידה בדיוק כמו שפורסים שווארמה בכדי ליהנות מכל מגוון הרכיבים, המרקמים והטעמים של המנה.
(כמויות ניתן להכין לפי כמות הסועדים)

מרכיבים:
אגסים פרוסים למדליונים לאורך (אגסים גדולים או בינוניים לא קטנים)
גבינת עזים "פרומעז" או כל גבינה בסגנון דומה לזה
שערות קדאיף אפויות ב"רינגים" עם מעט חמאה
סירופ מייפל אמיתי

אופן ההכנה:
צורבים את מדליוני האגסים על מחבת לוהט עם מעט חמאה ובתוספת סוכר לכרמל מכל צד עד קבלת גוון זהוב צרוב (ניתן להשתמש במחבת פסים).
פורסים יפה את הגבינה למדליונים.

הרכבת המנה:
מסדרים בעדינות על הצלחת לגובה אגס,גבינה קדאיף אפוי וחוזר חלילה.
מזליפים מייפל על המנה בעדינות ומשחילים בעדינות כדי לא לפרק את הפירמידה שיפוד מלמעלה.
ניתן להוסיף עלי נענע לקישוט,כדור גלידת וניל,שמנת מתוקה וכו'.

www.oliveisrael.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר