מצרכים:
1/2 חבילה (כ-250 גרם) שערות קדאיף
2 שקיות אבקת סוכר
1 כפית קינמון
תרסיס שמן פאם בטעם חמאה
לקרם פיסטוק:
1 אינסטנט פודינג וניל
2 כפות מחית פיסטוק
2 כפות פיסטוקים קצוצים
כלים מיוחדים:
גלילי נירוסטה בקוטר 1.5 ס"מ ובאורך 10 ס"מ.
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום גבוה (180 מעלות).
פורשים קבוצת שערות קדאיף על משטח העבודה.
מתיזים כמות נדיבה של תרסיס שמן פאם בטעם חמאה.
מערבבים בכלי אבקת סוכר וקינמון ומפזרים מעל שערות הקדאיף.
מתיזים תרסיס שמן פאם בטעם חמאה לשימון גלילי הנירוסטה ומלפפים את שערות הקדאיף מסביב לגליל.
מניחים את הגלילים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנות במשך 12-13 דקות או עד שמשחים מעט.
מוציאים מהתנור ומייד שולפים את גלילי הנירוסטה מגלילי הקדאיף ומניחים בצד להתקרר.
מכינים קרם אינסטנט פודינג וניל לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
מוסיפים מחית פיסטוקים ופיסטוקים קצוצים.
מקפלים לקבלת קרם אחיד.
מעבירים את הקרם לשקית זילוף וממלאים את גלילי הקדאיף.
טיפ להגשה:
ניתן להגיש עם רוטב שוקולד