קרפים במילוי פירות

מצרכים להכנת כ-15 מנות:לקרפ:1 ורבע  כוס חלב (300 מ"ל)תרסיס שמן פאם בטעם חמאה2 ביצים3/4 כוס קמח (100 גרם)קורט מלח1 כפית תמצית וניל2 כפות סוכרלשימון המחבת:תרסיס שמן פאם בטעם חמאהלמילוי:פירות טריים לפי הטעם, חתוכים לקוביותלהגשה:גלידת וניל או קצפתאופן ההכנה:שמים בקערה את כל החומרים לקרפ.מתיזים 6 התזות מתרסיס שמן פאם בטעם חמאה עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.מתיזים במחבת גדולה תרסיס שמן פאם בטעם חמאה ומחממים. בעזרת מצקת יוצקים כף מהבלילה ולמרכז המחבת.עם תחתית המצקת מורחים בצורה עיגולית עד שמתקבל קרפ עגול, גדול ודק. מטגנים עד להזהבה.הופכים ומטגנים גם את הצד השני עד להזהבה. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. חוזרים על הפעולה עד לסיום הבלילה.מניחים על משטח עבודה קרפ, מסדרים לאורך קצה אחד פירות טריים ומגלגלים באלכסון לקבלת קונוס הפתוח בחלקו העליון. חוזרים על הפעולה עם יתר הקרפים.להגשה:מניחים קרפ ממולא על צלחת הגשה אישית.מניחים ליד כדור גלידת וניל או ענן קצפת.טיפ להגשה:מומלץ להגיש מעוטר בעלה נענע רענן.

מצרכים להכנת כ-15 מנות:
לקרפ:
1 ורבע  כוס חלב (300 מ"ל)
תרסיס שמן פאם בטעם חמאה
2 ביצים
3/4 כוס קמח (100 גרם)
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
2 כפות סוכר
לשימון המחבת:
תרסיס שמן פאם בטעם חמאה
למילוי:
פירות טריים לפי הטעם, חתוכים לקוביות
להגשה:
גלידת וניל או קצפת

אופן ההכנה:
שמים בקערה את כל החומרים לקרפ.
מתיזים 6 התזות מתרסיס שמן פאם בטעם חמאה עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
מתיזים במחבת גדולה תרסיס שמן פאם בטעם חמאה ומחממים.
 בעזרת מצקת יוצקים כף מהבלילה ולמרכז המחבת.
עם תחתית המצקת מורחים בצורה עיגולית עד שמתקבל קרפ עגול, גדול ודק.
מטגנים עד להזהבה.
הופכים ומטגנים גם את הצד השני עד להזהבה.
מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
חוזרים על הפעולה עד לסיום הבלילה.
מניחים על משטח עבודה קרפ, מסדרים לאורך קצה אחד פירות טריים ומגלגלים באלכסון לקבלת קונוס הפתוח בחלקו העליון.
חוזרים על הפעולה עם יתר הקרפים.

להגשה:
מניחים קרפ ממולא על צלחת הגשה אישית.
מניחים ליד כדור גלידת וניל או ענן קצפת.

טיפ להגשה:
מומלץ להגיש מעוטר בעלה נענע רענן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר