סורבה קוקוס ברוטב פירות יער קר

חומריםלגלידת הסורבה קוקוס:חצי ליטר יוגורט 4% שומן3 כפות דבש4 כפות סוכר1/2 כפית מלחשבבי קוקוסלרוטב פירות היער:100 גרם דובדבנים ללא גרעינים100 גרם פטל טרי2 כוסות מיםמיץ לימונים טרי מ- 2 לימוניםאופן ההכנההסורבה: מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבבים. לאחר שהתערובת הופכת אחידה, מכניסים הכל למכונת גלידה ביתית ומפעילים עד שהסורבה מוכן. למי שאין מכונה, ניתן להקפיא את התערובת, להוציא כל שעה ולהקציף עד שהסורבה מוכן.רוטב פירות היער: מרתיחים את כל החומרים על אש גבוהה למשך דקה ומצננים את המרק. אופן הגשה: מניחים את מרק הפירות יער בתחתית הצלחת ומעל כדור סורבה קוקוס. ניתן לקשט בעלה נענע.

חומריםצילום: יניב סופר
לגלידת הסורבה קוקוס:

חצי ליטר יוגורט 4% שומן
3 כפות דבש
4 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
שבבי קוקוס

לרוטב פירות היער:
100 גרם דובדבנים ללא גרעינים
100 גרם פטל טרי
2 כוסות מים
מיץ לימונים טרי מ- 2 לימונים

אופן ההכנה
הסורבה: מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבבים. לאחר שהתערובת הופכת אחידה, מכניסים הכל למכונת גלידה ביתית ומפעילים עד שהסורבה מוכן. למי שאין מכונה, ניתן להקפיא את התערובת, להוציא כל שעה ולהקציף עד שהסורבה מוכן.
רוטב פירות היער: מרתיחים את כל החומרים על אש גבוהה למשך דקה ומצננים את המרק.
אופן הגשה: מניחים את מרק הפירות יער בתחתית הצלחת ומעל כדור סורבה קוקוס. ניתן לקשט בעלה נענע.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר