פירות בחמאה ופירורי בצק

מצרכים ל-5 מנות: קמח לבןסוכר4 אפרסקי פיתה4 שזיפי לב אדוםחמאה 100 גרםקינמוןמיץ לימון.אופן ההכנה: חותכים את הפירות לקוביות.מערבבים עם מיץ לימון ו-2 כפות סוכר ומניחים בצד. מערבבים בקערה קצת קינמון, כוס סוכר וכוס וחצי קמח. מכניסים את החמאה לקערה ומערבבים עם הידיים לקבלת פירורי חמאה ספוגים בתערובת.מסדרים בתבנית את הפירות עם פירורי הבצק מעליהם בלי להדק את התערובת.מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל- 25 דקות עד הזהבת השכבה העליונה.מידע נוסף באתר פירות בן דור: www.bendorfruits.co.il

מצרכים ל-5 מנות:
קמח לבן
סוכר
4 אפרסקי פיתה
4 שזיפי לב אדום
חמאה 100 גרם
קינמון
מיץ לימון.

אופן ההכנה:
חותכים את הפירות לקוביות.
מערבבים עם מיץ לימון ו-2 כפות סוכר ומניחים בצד.
מערבבים בקערה קצת קינמון, כוס סוכר וכוס וחצי קמח.
מכניסים את החמאה לקערה ומערבבים עם הידיים לקבלת פירורי חמאה ספוגים בתערובת.
מסדרים בתבנית את הפירות עם פירורי הבצק מעליהם בלי להדק את התערובת.
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל- 25 דקות עד הזהבת השכבה העליונה.

מידע נוסף באתר פירות בן דור: www.bendorfruits.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר