פאדג'וני שוקולד על מקל

רכיבים: 500 גרם שוקולד מריר 60% 100 גרם מחמאה/חמאה  5 ביצים 1/2כוס סוכראופן ההכנה:מחממים את התנור ל- 120 מעלות.ממיסים את השוקולד והמחמאה ביחד בקערה ומערבבים מדי פעם.בינתיים מקציפים את הביצים והסוכר בקערת המיקסר עד לקבלת קצף "תפוח".מכניסים את מסת השוקולד למסת הביצים.מעבירים לתבנית מלבנית משומנת עם נייר אפייה בגודל 30*40, ובעזרת לקקן מיישרים את תערובת כמה שיותר.לאפות כ- 20 דקות על 120 מעלות בלבד עד שהתערובת יציבה (נשארת רוטטת מעט).מקררים ומקפיאים. מוציאים מההקפאה, הופכים על קרש חיתוך וחותכים לריבועים שווים בגודלם, בתוכם נועצים מקל אחד ומקררים בשנית.רכיבים להכנת הגנאש לפאדג'ונים :200 גרם שוקולד מריר 60% 100 גרםמחמאה/חמאה50 גרם גלוקוזהאופן ההכנה:ממיסים בסיר את המחמאה והגלוקוזה, ומערבבים כדי שלא ישרף, עד לרתיחה. מוסיפים את כל השוקולד ישר לסיר וטורפים נמרצות עד איחוד הגנאש.השלמת המתכון:מוציאים את הפאדג'ונים מהמקרר וטובלים כל אחד בגנאש החם.לאחר מכן מניחים על רשת קירור, לנזילת עודפים. ממתינים כמה דקות וטובלים בקערה עם 300 גרם אגוזים מקורמלים, או קוקוס טחון, או סוכריות קישוט ולהניח על צלחת.לשמור במקרר עד ההגשה.

רכיבים:
500 גרם שוקולד מריר 60%
100 גרם מחמאה/חמאה 
5 ביצים
 1/2כוס סוכר

אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל- 120 מעלות.
ממיסים את השוקולד והמחמאה ביחד בקערה ומערבבים מדי פעם.
בינתיים מקציפים את הביצים והסוכר בקערת המיקסר עד לקבלת קצף "תפוח".
מכניסים את מסת השוקולד למסת הביצים.
מעבירים לתבנית מלבנית משומנת עם נייר אפייה בגודל 30*40, ובעזרת לקקן מיישרים את תערובת כמה שיותר.
לאפות כ- 20 דקות על 120 מעלות בלבד עד שהתערובת יציבה (נשארת רוטטת מעט).
מקררים ומקפיאים.
מוציאים מההקפאה,
הופכים על קרש חיתוך וחותכים לריבועים שווים בגודלם, בתוכם נועצים מקל אחד ומקררים בשנית.

רכיבים להכנת הגנאש לפאדג'ונים :
200 גרם שוקולד מריר 60%
 100 גרם
מחמאה/חמאה
50 גרם גלוקוזה

אופן ההכנה:
ממיסים בסיר את המחמאה והגלוקוזה, ומערבבים כדי שלא ישרף, עד לרתיחה. מוסיפים את כל השוקולד ישר לסיר וטורפים נמרצות עד איחוד הגנאש.

השלמת המתכון:
מוציאים את הפאדג'ונים מהמקרר וטובלים כל אחד בגנאש החם.
לאחר מכן מניחים על רשת קירור, לנזילת עודפים.
ממתינים כמה דקות וטובלים בקערה עם 300 גרם אגוזים מקורמלים, או קוקוס טחון, או סוכריות קישוט ולהניח על צלחת.
לשמור במקרר עד ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר