פבלובה – לבבות מרנג עם קציפת קוקוס ותותים

מצרכים לפבלובות:1/2 ליטר חלבון 1 ק"ג סוכראופן ההכנה: לערבב היטב ולהעביר לקערה חסינת חום מעל סיר עם מים רותחים עד להמסת הסוכר. יש לערבב מדי פעם.לאחר קבלת תערובת אחידה יש להקציף במיקסר. להעביר לשק זילוף ולזלף פבלובות על מגש. להכניס לתנור למשך כשעתיים וחצי על טמפרטורה של 50 מעלות. מצרכים למרק תותים: 700 גר' תותים קפואים 100 גר' סירופ סוכר אופן ההכנה: לבשל בסיר למשך כ- 5 דקות.לצנן מעט ולטחון בבלנדר לקבלת מרקם אחיד. לסנן ולקרר. מצרכים לקציפת קוקוס: 1 פחית חלב קוקוס 200 גר' שמנת ריץ'אופן ההכנה:להקציף במיקסר לקצף יציב ולהעביר לשק זילוף עם צנטר משונן הגשה: בצלחת עמוקה יוצקים מעט מרק תותים. מניחים במרכז את הפבלובה ומזלפים את קציפת הקוקוס. מעל מפזרים פרוסות תותים.

מצרכים לפבלובות:
1/2 ליטר חלבון
1 ק"ג סוכר

אופן ההכנה:
לערבב היטב ולהעביר לקערה חסינת חום מעל סיר עם מים רותחים עד להמסת הסוכר. יש לערבב מדי פעם.
לאחר קבלת תערובת אחידה יש להקציף במיקסר.
להעביר לשק זילוף ולזלף פבלובות על מגש. להכניס לתנור למשך כשעתיים וחצי על טמפרטורה של 50 מעלות.

מצרכים למרק תותים:
700 גר' תותים קפואים
100 גר' סירופ סוכר

אופן ההכנה:
לבשל בסיר למשך כ- 5 דקות.
לצנן מעט ולטחון בבלנדר לקבלת מרקם אחיד.
לסנן ולקרר.

מצרכים לקציפת קוקוס:
1 פחית חלב קוקוס
200 גר' שמנת ריץ'

אופן ההכנה:
להקציף במיקסר לקצף יציב ולהעביר לשק זילוף עם צנטר משונן

הגשה:
בצלחת עמוקה יוצקים מעט מרק תותים.
מניחים במרכז את הפבלובה ומזלפים את קציפת הקוקוס.
מעל מפזרים פרוסות תותים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר