(4 סועדים)
חומרים:
1/2 מלון כתום ללא גרעינים וללא קליפה
1 כוס חלב קוקוס
4 כפות סוכר
4 כדורי סורבה קוקוס
1 כוס כדורי טפיוקה מבושלים לפי הוראות יצרן
1/2 כוס פקאן סיני קצוץ גס
מגוון פירות חתוכים לפרוסות דקות (דוגמת ענבים, מלון, אפרסק, תפוח עץ, דובדבן)
אופן ההכנה:
טוחנים בבלנדר את המלון הסוכר וחלב הקוקוס עד קבלת מחית חלקה.
מקררים למשך 3 שעות לפחות.
שמים בקערה גדולה את הטפיוקה ומוזגים את מרק המלון מעל.
מערבבים את המרק עם מטרפה (בכדי לפתוח את הטפיוקה באופן שווה בתוך המרק).
מחלקים את המרק בין 4 קערות הגשה עמוקות.
מקשטים את המנה עם הפירות והפקאן.
מניחים את סורבה הקוקוס במרכז.
מסעדת Minna Tomei במרכז קסטרא חיפה, רח' פלימן 8, 04-6668080