מרק מלון כתום עם טפיוקה, פקאן סיני, וסורבה קוקוס של פירות קיץ

(4 סועדים)חומרים:1/2 מלון כתום ללא גרעינים וללא קליפה1 כוס חלב קוקוס4 כפות סוכר4 כדורי סורבה קוקוס1 כוס כדורי טפיוקה מבושלים לפי הוראות יצרן1/2  כוס פקאן סיני קצוץ גסמגוון פירות חתוכים לפרוסות דקות (דוגמת ענבים, מלון, אפרסק, תפוח עץ, דובדבן)אופן ההכנה:טוחנים בבלנדר את המלון הסוכר וחלב הקוקוס עד קבלת מחית חלקה.מקררים למשך 3 שעות לפחות.שמים בקערה גדולה את הטפיוקה ומוזגים את מרק המלון מעל.מערבבים את המרק עם מטרפה (בכדי לפתוח את הטפיוקה באופן שווה בתוך המרק).מחלקים את המרק בין 4 קערות הגשה עמוקות.מקשטים את המנה עם הפירות והפקאן.מניחים את סורבה הקוקוס במרכז.מסעדת Minna Tomei במרכז קסטרא חיפה, רח' פלימן 8, 04-6668080

(4 סועדים)

חומרים:
1/2 מלון כתום ללא גרעינים וללא קליפה
1 כוס חלב קוקוס
4 כפות סוכר
4 כדורי סורבה קוקוס
1 כוס כדורי טפיוקה מבושלים לפי הוראות יצרן
1/2  כוס פקאן סיני קצוץ גס
מגוון פירות חתוכים לפרוסות דקות (דוגמת ענבים, מלון, אפרסק, תפוח עץ, דובדבן)

אופן ההכנה:
טוחנים בבלנדר את המלון הסוכר וחלב הקוקוס עד קבלת מחית חלקה.
מקררים למשך 3 שעות לפחות.
שמים בקערה גדולה את הטפיוקה ומוזגים את מרק המלון מעל.
מערבבים את המרק עם מטרפה (בכדי לפתוח את הטפיוקה באופן שווה בתוך המרק).
מחלקים את המרק בין 4 קערות הגשה עמוקות.
מקשטים את המנה עם הפירות והפקאן.
מניחים את סורבה הקוקוס במרכז.

מסעדת Minna Tomei במרכז קסטרא חיפה, רח' פלימן 8, 04-6668080

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר