בננה מטוגנת בציפוי טמפורה

מצרכים:תערובת קמחים טמפורה Taste of Asia 1 כוס (220 מ"ל) מים קרים מאוד1 חלמון ביצה2 כפות שמן9 בננות גדולות מקולפות וחצויותשמן לטיגון עמוק2-1 כפות אבקת קינמוןהוראות הכנה: מכניסים את קמח הטמפורה לקערה גדולה, מוסיפים את המים, החלמון, 2 כפות שמן והקינמון, ובוחשים היטב. ניתן להוסיף טמפורה או מים לפי הצורך עד לקבלת בלילה חלקה ומעט סמיכה. מחממים שמן בסיר על להבה בינונית, מצפים את הבננות בבלילה ומטגנים בשמן העמוק עד להזהבה.מגישים עם מייפל וגלידה בטעם המועדף.טל. 1-599-500-960 לחיוג מסמארטפון: מזרח ומערב Dialmynameסניף תל-אביב – הכרמל 17 (שוק הכרמל)סניף חיפה – החלוץ 1 פינת הנביאים, הדרסניף קריית שמונה – מרכז רסקו 68סניף ירושלים – אגריפס 47

מצרכים:
תערובת קמחים טמפורה Taste of Asia
1 כוס (220 מ"ל) מים קרים מאוד
1 חלמון ביצה
2 כפות שמן
9 בננות גדולות מקולפות וחצויות
שמן לטיגון עמוק
2-1 כפות אבקת קינמון

הוראות הכנה:
מכניסים את קמח הטמפורה לקערה גדולה, מוסיפים את המים, החלמון, 2 כפות שמן והקינמון, ובוחשים היטב. ניתן להוסיף טמפורה או מים לפי הצורך עד לקבלת בלילה חלקה ומעט סמיכה.
מחממים שמן בסיר על להבה בינונית, מצפים את הבננות בבלילה ומטגנים בשמן העמוק עד להזהבה.
מגישים עם מייפל וגלידה בטעם המועדף.

טל. 1-599-500-960
לחיוג מסמארטפון: מזרח ומערב Dialmyname
סניף תל-אביב – הכרמל 17 (שוק הכרמל)
סניף חיפה – החלוץ 1 פינת הנביאים, הדר
סניף קריית שמונה – מרכז רסקו 68
סניף ירושלים – אגריפס 47

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר