חומרים:
1/3 כוס מיץ לימון + מים עד ל- 1/2 כוס
קליפת לימון מגוררת
3 ביצים
2 כפות דיאטיפ
לקישוט:
עלי נענע
קליפת לימון או תפוז
אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים.
שמים את החלמונים בסיר קטן ומחממים תוך טריפה מעל סיר נוסף עם אדים.
מוסיפים את מיץ הלימון המהול במים, מחצית מקליפת הלימון וכף דיאטיפ.
טורפים היטב עד שמתחיל להסמיך.
מסירים מהאש ומצננים בטמפרטורת החדר.
מקציפים את החלבונים עם כף דיאטיפ עד לקצף נוקשה מאוד.
מערבבים בעדינות עם תערובת החלמונים ויוצקים לקערות קטנות.
מקשטים בקליפת לימון או בקליפת תפוז ועלי נענע.
מגישים מיד.
מתכון מהספר "מרזים עם אולגה רז"