מוס ערמונים

כמות: 8-10 מנותזמן הכנה: 10 עד 15 דקותללא אפייהתבנית/כלי: פיירקס 25X35 ס"מאו קעריות אישיות שקופותאו רינגים אישיים בקוטר 5 ס"ממצרכים:200 גר' גבינת שמנת (מסוג פילדלפייה או מסקרפונה)2 מיכלי שמנת מתוקה לקצפת100 גר' אבקת סוכר1/2 מיכל (250 גר') מחית ערמונים ממותקלציפוי:100 ג' שוקולד מריר ו/או אבקת קקאו איכותיקישוטים נוספים: ערמונים מקולפים וקצוצים/סילאןאופציונלי:30 גליליות וופלאופן ההכנה:להכנת הקרם מתחילים בהקצפת השמנת לקצפת חזקה ויציבה.בקערה נפרדת מערבבים ביחד עם כל שאר מרכיבי הקרם. מערבבים את הקצפת עם מסת הגבינה-ערמונים.מעבירים לשקית זילוף (אפשר עם צינטר כוכב) ומזלפים לקעריות/רינגים אישייםת או לתבנית הגשה גדולה.מעטרים בשוקולד מגורר ובאבקת קקאו.מכניסים למקרר למינימום שעה, עדיפות לאורך כל הלילה.אפשר להשתמש בגליליות וופל חתוכות גס כבסיס קראנצ'י למוס.הגשה: מעטרים צלחת בסילאן, מעל מניחים את המוס ומגישים.מונייר פוד דייזין, רח' ההגנה 25 ראשל"צ. 03-6326032 (משלוחים לכל חלקי הארץ)

כמות: 8-10 מנות
זמן הכנה: 10 עד 15 דקות
ללא אפייה
תבנית/כלי: פיירקס 25X35 ס"מ
או קעריות אישיות שקופות
או רינגים אישיים בקוטר 5 ס"מ

מצרכים:
200 גר' גבינת שמנת (מסוג פילדלפייה או מסקרפונה)
2 מיכלי שמנת מתוקה לקצפת
100 גר' אבקת סוכר
1/2 מיכל (250 גר') מחית ערמונים ממותק

לציפוי:
100 ג' שוקולד מריר ו/או אבקת קקאו איכותי

קישוטים נוספים:
ערמונים מקולפים וקצוצים/סילאן

אופציונלי:
30 גליליות וופל

אופן ההכנה:
להכנת הקרם מתחילים בהקצפת השמנת לקצפת חזקה ויציבה.
בקערה נפרדת מערבבים ביחד עם כל שאר מרכיבי הקרם.
מערבבים את הקצפת עם מסת הגבינה-ערמונים.
מעבירים לשקית זילוף (אפשר עם צינטר כוכב) ומזלפים לקעריות/רינגים אישייםת או לתבנית הגשה גדולה.
מעטרים בשוקולד מגורר ובאבקת קקאו.
מכניסים למקרר למינימום שעה, עדיפות לאורך כל הלילה.
אפשר להשתמש בגליליות וופל חתוכות גס כבסיס קראנצ'י למוס.

הגשה:
מעטרים צלחת בסילאן, מעל מניחים את המוס ומגישים.


מונייר פוד דייזין, רח' ההגנה 25 ראשל"צ. 03-6326032 (משלוחים לכל חלקי הארץ)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר