חומרים [20 נשיקות]:
4 חלבונים
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים במיקסר במהירות גבוהה, ומוסיפים בהדרגה את הסוכר ותמצית הווניל .
ממשיכים להקציף במהירות גבוהה במשך עשר דקות, עד לקבלת קצף יציב ומבריק.
מחממים את התנור ל- 100 מעלות.
ממלאים את קצף הביצה בשקית זילוף עם צנטר משונן, ומזלפים על מגש אפייה מרופד בנייר פרגמנט (ניתן לזלף בצורת שפתיים או בכל צורה שהיא).
אם החלטתם להשקיע ואתם מעוניינים לתת לנשיקות צבע אדמדם, זה הזמן להכניס את צבע המאכל האדום/ורוד.
אופים במשך שעתיים, עד לקבלת מרקם פריך וקשה.
Olive Leaf בשרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב, טל.03-5219300
צילום דן פרץ