פנקייק

חומרים:2 ביצים240 מ"ל חלב50 גרם חמאה50 גרם סוכר210 גרם קמח5 גרם אבקת אפייהקורט מלחאופן ההכנה:ממיסים את החמאה עם החלב במיקרו. שופכים לקערה. מוסיפים סוכר ומערבבים. מוסיפים את כל שאר חומרים ומערבבים. נותנים לתערובת לעמוד כ-20 דקות. מחממים מחבת עם מעט שמן קנולה על אש בינונית, ושופכים מעט מהבלילה. כשמתחילים לראות בועות הופכים לצד השני.קפה יפו – עולי ציון 11, שוק הפשפשים יפוצילום: עדיאל דוד

חומרים:
2 ביצים
240 מ"ל חלב
50 גרם חמאה
50 גרם סוכר
210 גרם קמח
5 גרם אבקת אפייה
קורט מלח

אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה עם החלב במיקרו.
שופכים לקערה.
מוסיפים סוכר ומערבבים.
מוסיפים את כל שאר חומרים ומערבבים.
נותנים לתערובת לעמוד כ-20 דקות.
מחממים מחבת עם מעט שמן קנולה על אש בינונית, ושופכים מעט מהבלילה.
כשמתחילים לראות בועות הופכים לצד השני.

קפה יפו – עולי ציון 11, שוק הפשפשים יפו

צילום: עדיאל דוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר