סיגר פילו במילוי פיסטוק חלבי ובלווי סירופ

חומרים:דפי פילו50 גר' פיסטוק חלבי טחוןחלבון ביצה (לבן)100 גר' אבקת סוכרקליפת לימון+ קליפת תפוזחומרים לסירופ:½ כוס מים1 כוס סוכראופן ההכנה:מקפלים דף פילו לארבעה חלקים.מערבבים היטיב את כל החומרים ומכניסים לשק זילוף .מזלפים פס בעובי 0.5 ס"מ ובאורך של כ-7 ס"מ על הבצק.מגלגלים כמו רולדה.אופנים בתנור בחום של 160 מעלות במשך 15 דקות.הכנת הרוטב (סירופ): מרתיחים את המים והסוכר.יוצקים בעדינות על הסיגר.זורים מעל פרורי פיסטוק חלביאת הרוטב מומלץ להגיש חמים בכלי פונדו.מתחם אירועי שף "לוקא" (Luca) בשרון , קיבוץ משמר השרון, עמק חפר, 09.8949095

חומרים:
דפי פילו
50 גר' פיסטוק חלבי טחון
חלבון ביצה (לבן)
100 גר' אבקת סוכר
קליפת לימון+ קליפת תפוז

חומרים לסירופ:
½ כוס מים
1 כוס סוכר

אופן ההכנה:
מקפלים דף פילו לארבעה חלקים.
מערבבים היטיב את כל החומרים ומכניסים לשק זילוף .
מזלפים פס בעובי 0.5 ס"מ ובאורך של כ-7 ס"מ על הבצק.
מגלגלים כמו רולדה.
אופנים בתנור בחום של 160 מעלות במשך 15 דקות.

הכנת הרוטב (סירופ):
מרתיחים את המים והסוכר.
יוצקים בעדינות על הסיגר.
זורים מעל פרורי פיסטוק חלבי
את הרוטב מומלץ להגיש חמים בכלי פונדו.

מתחם אירועי שף "לוקא" (Luca) בשרון , קיבוץ משמר השרון, עמק חפר, 09.8949095

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר