חומרים:
דפי פילו
50 גר' פיסטוק חלבי טחון
חלבון ביצה (לבן)
100 גר' אבקת סוכר
קליפת לימון+ קליפת תפוז
חומרים לסירופ:
½ כוס מים
1 כוס סוכר
אופן ההכנה:
מקפלים דף פילו לארבעה חלקים.
מערבבים היטיב את כל החומרים ומכניסים לשק זילוף .
מזלפים פס בעובי 0.5 ס"מ ובאורך של כ-7 ס"מ על הבצק.
מגלגלים כמו רולדה.
אופנים בתנור בחום של 160 מעלות במשך 15 דקות.
הכנת הרוטב (סירופ):
מרתיחים את המים והסוכר.
יוצקים בעדינות על הסיגר.
זורים מעל פרורי פיסטוק חלבי
את הרוטב מומלץ להגיש חמים בכלי פונדו.
מתחם אירועי שף "לוקא" (Luca) בשרון , קיבוץ משמר השרון, עמק חפר, 09.8949095