חומרים:
דפי פילו
חומרים למילוי:
1 תפוח עץ גרנד
2 כפות סוכר
1 כף מרגרינה
קומץ צימוקים, אגוזים
קינמון
אופן ההכנה:
חותכים את התפוח לקוביות קטנות.
מטגנים את קלות את התפוח, האגוזים והצימוקים.
ממיסים את הסוכר עד לקבלת קרמל.
מערבים הכל ביחד ומניחים על עלה הפילו המקופל לארבע בפס דק וצר.
אופים בתנור בחום של 160 מעלות במשך 15 דקות.
את הרטב מומלץ להגיש חמים בכלי פונדו.
מתחם אירועי שף "לוקא" (Luca) בשרון, קיבוץ משמר השרון, עמק חפר, 09.8949095