מעדן חיטה בחלב

כמות: 6-8 סועדים זמן הכנה: 5 דקותזמן בישול: 20 דקות מצרכים:500 גר' חיטה מלאהמים להשרייה ולבישולכוס וחצי (300 גר') סוכר1 פחית חלב קוקוס2 שקיות סוכר וניללקישוט:שבבי קוקוס מיובשחופן צימוקיםחופן צנוברים קלוייםחופן אגוזים קצוציםקינמון טחוןאופן ההכנה:משרים את החיטה בקערה עם ליטר וחצי מים למשך הלילה (ולא פחות מ-10 שעות).שוטפים את החיטה במסננת ומבשלים בסיר בינוני עם 2 ליטר מים על אש קטנה מאוד, כשעתיים.אחרי שעה וחצי לערך, מוסיפים את הסוכר, חלב הקוקוס וסוכר-וניל עד להמסתם.מצננים ומכניסים למקרר.הגשה: מחלקים למנות בכוסות או קעריות.מפזרים ממעל את הפירות היבשים והקינמון הטחון.צילום דניאל לילה

כמות: 6-8 סועדים
זמן הכנה: 5 דקות
זמן בישול: 20 דקות

מצרכים:
500 גר' חיטה מלאה
מים להשרייה ולבישול
כוס וחצי (300 גר') סוכר
1 פחית חלב קוקוס
2 שקיות סוכר וניל

לקישוט:
שבבי קוקוס מיובש
חופן צימוקים
חופן צנוברים קלויים
חופן אגוזים קצוצים
קינמון טחון

אופן ההכנה:
משרים את החיטה בקערה עם ליטר וחצי מים למשך הלילה (ולא פחות מ-10 שעות).
שוטפים את החיטה במסננת ומבשלים בסיר בינוני עם 2 ליטר מים על אש קטנה מאוד, כשעתיים.
אחרי שעה וחצי לערך, מוסיפים את הסוכר, חלב הקוקוס וסוכר-וניל עד להמסתם.
מצננים ומכניסים למקרר.

הגשה:
מחלקים למנות בכוסות או קעריות.
מפזרים ממעל את הפירות היבשים והקינמון הטחון.

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר