פונדאנט שוקולד רוטב שוקולד ודובדבנים

כמות: 12-14 מנותתבניות: קוקוטים אישיים (חרסינה/אלומיניום חד פעמי/חד פעמי ממוחזר מתירס)זמן הכנה: 30 דקותזמן אפייה: 10-12 דקותמצרכים לפונדנט:200 גר' שוקולד מריר מאיכות טובה200 גר' חמאה4 יח' ביצים ו-4 חלמונים230 גר' סוכר60 גר' קמח או קורנפלור40 גר' שקדים טחונים דקלרוטב שוקולד-דובדבנים:1 צנצנת דובדבנים חמוצים (מגולענים)100 גר' שוקולד מריר50 גר' שמנת מתוקההכנת הפונדנט:ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול או בקערה חסינה במיקרוגל כ-2 עד 3 דקות.בזמן המסת השוקולד מקציפים את הביצים והחלבונים בקערה בעזרת מעבד מזון או מיקסר ידני. מוסיפים את השוקולד לביצים עד לקבלת מסה אחידה.מוסיפים את הקמח והשקדים וממשיכים לערבב.מעבירים את הבלילה לקוקוטים עד כדי 3/4 מגובה הקוקוט.את הקוקוטים יש לרכז בתבנית עם מעט מים כדי למנוע ייבוש תוך כדי אפייה.אופים 10-12 דקות, בתנור שחומם מראש בסביבות °C175.מוציאים מהתנור בזהירות (העוגה תופחת מעבר לגדות התבנית) ומצננים.מגישים חםהכנת הרוטב: מסננים את נוזל הדובדבנים לקערה.א הקערה שוברים את השוקולד וממיסים מעל סיר עם מים חמים (בן מרי).בעזרת מטרפה מערבבים היטב את מסת הרוטב ומעבים בעזרת השמנת המתוקה.מוסיפים את הדובדבנים המגולענים ושופכים מעל הפונדנט בצלחת אישית.צילום דניאל לילה

כמות: 12-14 מנות
תבניות: קוקוטים אישיים (חרסינה/אלומיניום חד פעמי/חד פעמי ממוחזר מתירס)
זמן הכנה: 30 דקות
זמן אפייה: 10-12 דקות

מצרכים לפונדנט:
200 גר' שוקולד מריר מאיכות טובה
200 גר' חמאה
4 יח' ביצים ו-4 חלמונים
230 גר' סוכר
60 גר' קמח או קורנפלור
40 גר' שקדים טחונים דק

לרוטב שוקולד-דובדבנים:
1 צנצנת דובדבנים חמוצים (מגולענים)
100 גר' שוקולד מריר
50 גר' שמנת מתוקה

הכנת הפונדנט:
ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול או בקערה חסינה במיקרוגל כ-2 עד 3 דקות.
בזמן המסת השוקולד מקציפים את הביצים והחלבונים בקערה בעזרת מעבד מזון או מיקסר ידני.
מוסיפים את השוקולד לביצים עד לקבלת מסה אחידה.
מוסיפים את הקמח והשקדים וממשיכים לערבב.
מעבירים את הבלילה לקוקוטים עד כדי 3/4 מגובה הקוקוט.
את הקוקוטים יש לרכז בתבנית עם מעט מים כדי למנוע ייבוש תוך כדי אפייה.
אופים 10-12 דקות, בתנור שחומם מראש בסביבות °C175.
מוציאים מהתנור בזהירות (העוגה תופחת מעבר לגדות התבנית) ומצננים.
מגישים חם

הכנת הרוטב:
מסננים את נוזל הדובדבנים לקערה.
א הקערה שוברים את השוקולד וממיסים מעל סיר עם מים חמים (בן מרי).
בעזרת מטרפה מערבבים היטב את מסת הרוטב ומעבים בעזרת השמנת המתוקה.
מוסיפים את הדובדבנים המגולענים ושופכים מעל הפונדנט בצלחת אישית.

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר