פנקייק על בסיס משקה סויה טרי

חומרים: 1/2 כוס קמח תופח 1/2 כוס קמח מלא רבע כוס סוכר חום 2 ביצים 2 כפות שמן חמניות רבע כפית תמצית וניל חצי כוס יוגורט עזים חצי כוס משקה סויה תנובה בטעם וניללציפוי לאחר הכנת הפנקייק: כפית טחינה גולמית כפית סילאן תמריםאופן ההכנה: לשים את כל החומרים בבלנדר ולהפעיל, עד לקבלת עיסה חלקה. לשמן מחבת טפלון עם שמן זית ולחמם.לצקת בעזרת מצקת מרק כף מהעיסה.לחכות דקה שתיים עד שהחלק התחתון נעשה חום אך לא שרוף, ולהפוך לצד השני.לאחר ששני הצדדים טוגנו – להוציא לצלחת.לפזר תחילה את הטחינה ולאחר מכן את הסילאן, ולהגיש.אביטל סבג חורש היא מומחית לרפואה טבעית

חומרים:
1/2 כוס קמח תופח
1/2 כוס קמח מלא
רבע כוס סוכר חום
2 ביצים
2 כפות שמן חמניות
רבע כפית תמצית וניל
חצי כוס יוגורט עזים
חצי כוס משקה סויה תנובה בטעם וניל

לציפוי לאחר הכנת הפנקייק:
כפית טחינה גולמית
כפית סילאן תמרים

אופן ההכנה:
לשים את כל החומרים בבלנדר ולהפעיל, עד לקבלת עיסה חלקה.
לשמן מחבת טפלון עם שמן זית ולחמם.
לצקת בעזרת מצקת מרק כף מהעיסה.
לחכות דקה שתיים עד שהחלק התחתון נעשה חום אך לא שרוף, ולהפוך לצד השני.
לאחר ששני הצדדים טוגנו – להוציא לצלחת.
לפזר תחילה את הטחינה ולאחר מכן את הסילאן, ולהגיש.

אביטל סבג חורש היא מומחית לרפואה טבעית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר