קינוח אקזוטי בכוס

חומרים:150 גר' שוקולד לבן (בקוביות /במטבעות) 1/2 מיכל שמנת מתוקה8 גר' ג'לטין (שקית)1/2 כוס מיץ מפסיפלורה טרייה 40 גר' מים קרים1 מיכל שמנת מתוקה1 כף סוכראופן ההכנה:לפני הכל משרים את השקית ג'לטין במים (מערבבים בקערית קטנה).מרתיחים 1/2 מיכל שמנת מתוקה ומוזגים לקערת השוקולד לבן – מערבבים עד אחידות.מוסיפים את מיץ הפסיפלורה הטרי ומערבבים שוב לאחידות.מכניסים פנימה את הג'לטין, מערבבים ומקררים לשעה.מקציפים מיכל שמנת מתוקה "להקצפה רכה" ומקפלים עם מטרפה לתערובת שהתקררה.חומרים למרנג קוקוס:2 חלבונים1 כוס סוכר1/2 כוס א'בקת סוכר מנופה1/2 כוס קוקוס טחוןמחממים תנור ל- 130C,מקציפים חלבון וסוכר לקצף יציב."מקפלים" את אבקת הסוכר ולבסוף את הקוקוס.מזלפים כמו "טיפות" על תבנית האפייה ואופים כ- 25 דקות.לקישוט:מיץ פסיפלורה אחתקוביות אננספולי קקאוהרכבת המנה:מוזגים מן התערובת עד 1/2 גובה הכוס .מניחים מרנג קוקוס במרכז וממשיכים למלא במוס.עם כפית מניחים מיץ ואננס ולבסוף מעט פולי קקאו.מיקי שמו התנדב להכין את הקינוחים באירוע התרמה קולינרי שקיימה ניופאן גורמה למען "ילדים בסיכוי"

חומרים:
150 גר' שוקולד לבן (בקוביות /במטבעות)
1/2 מיכל שמנת מתוקה
8 גר' ג'לטין (שקית)
1/2 כוס מיץ מפסיפלורה טרייה
40 גר' מים קרים
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף סוכר

אופן ההכנה:
לפני הכל משרים את השקית ג'לטין במים (מערבבים בקערית קטנה).
מרתיחים 1/2 מיכל שמנת מתוקה ומוזגים לקערת השוקולד לבן – מערבבים עד אחידות.
מוסיפים את מיץ הפסיפלורה הטרי ומערבבים שוב לאחידות.
מכניסים פנימה את הג'לטין, מערבבים ומקררים לשעה.
מקציפים מיכל שמנת מתוקה "להקצפה רכה" ומקפלים עם מטרפה לתערובת שהתקררה.

חומרים למרנג קוקוס:
2 חלבונים
1 כוס סוכר
1/2 כוס א'בקת סוכר מנופה
1/2 כוס קוקוס טחון

מחממים תנור ל- 130C,
מקציפים חלבון וסוכר לקצף יציב.
"מקפלים" את אבקת הסוכר ולבסוף את הקוקוס.
מזלפים כמו "טיפות" על תבנית האפייה ואופים כ- 25 דקות.

לקישוט:
מיץ פסיפלורה אחת
קוביות אננס
פולי קקאו

הרכבת המנה:
מוזגים מן התערובת עד 1/2 גובה הכוס .
מניחים מרנג קוקוס במרכז וממשיכים למלא במוס.
עם כפית מניחים מיץ ואננס ולבסוף מעט פולי קקאו.


מיקי שמו התנדב להכין את הקינוחים באירוע התרמה קולינרי שקיימה ניופאן גורמה למען "ילדים בסיכוי"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר