חומרים:
150 גר' שוקולד לבן (בקוביות /במטבעות)
1/2 מיכל שמנת מתוקה
8 גר' ג'לטין (שקית)
1/2 כוס מיץ מפסיפלורה טרייה
40 גר' מים קרים
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף סוכר
אופן ההכנה:
לפני הכל משרים את השקית ג'לטין במים (מערבבים בקערית קטנה).
מרתיחים 1/2 מיכל שמנת מתוקה ומוזגים לקערת השוקולד לבן – מערבבים עד אחידות.
מוסיפים את מיץ הפסיפלורה הטרי ומערבבים שוב לאחידות.
מכניסים פנימה את הג'לטין, מערבבים ומקררים לשעה.
מקציפים מיכל שמנת מתוקה "להקצפה רכה" ומקפלים עם מטרפה לתערובת שהתקררה.
חומרים למרנג קוקוס:
2 חלבונים
1 כוס סוכר
1/2 כוס א'בקת סוכר מנופה
1/2 כוס קוקוס טחון
מחממים תנור ל- 130C,
מקציפים חלבון וסוכר לקצף יציב.
"מקפלים" את אבקת הסוכר ולבסוף את הקוקוס.
מזלפים כמו "טיפות" על תבנית האפייה ואופים כ- 25 דקות.
לקישוט:
מיץ פסיפלורה אחת
קוביות אננס
פולי קקאו
הרכבת המנה:
מוזגים מן התערובת עד 1/2 גובה הכוס .
מניחים מרנג קוקוס במרכז וממשיכים למלא במוס.
עם כפית מניחים מיץ ואננס ולבסוף מעט פולי קקאו.
מיקי שמו התנדב להכין את הקינוחים באירוע התרמה קולינרי שקיימה ניופאן גורמה למען "ילדים בסיכוי"