פרחי קוקטייל – שכבות מוס אוכמניות ושמפניה בליווי ג'לי שמפניה

כ- 8 כוסיות קינוחהכנת שכבת ג'לי שמפניה + קישוט קוביות ג'לי שמפניה:מצרכים:ג'לטין 5 גרם ספוח ב 1/4 כוס מים קרים1.5 כוסות שמפניה1/2 כוס סוכראופן ההכנה:בקערת מיקרו מחממים את השמפניה והסוכר כ-2 דקות ומערבבים עם הג'לטין הספוח.מכניסים למיקרוגל לעוד דקה.מסננים היטב ומוזגים 1/3 גובה מכוס ההגשה. מוסיפים אוכמנייה טרייה או קפואה. שופכים את הנוזל שנשאר לתבנית אנגלייש קייק ומקפיאים לשעתיים גם את הכוסות וגם את התבנית.שכבת מוס אוכמניות:150 גרם מחית אוכמניות/ קסיס מסוג בוארון (לרכוש בחנויות המתמחות)1/4 כוס סוכר50 גרם שוקולד לבן מומס1 מיכל שמנת מתוקה מוקצפתאופן ההכנה:ממיסים את מחית האוכמניות עם הסוכר במיקרוגל.מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים היטב. מקררים, ומקפלים עם הקצפת עד ליצירת מוס קרמי ואחיד.מזלפים על שכבת השמפניה בכוסות, עד 3/4 גובה הכוסויות.ומקפיאים עוד כשעתיים.מפשירים כחצי שעה לפני ההגשה.את הג'לי בתבנית מוציאים מהמקפיא וחותכים לקוביות של 1/2 ס"מ על 1/2 ס"מ. שומרים במקרר.מקשטים כל כוסית מוס ב- 3 קוביות ג'לי שמפניה ואוכמניה טריה.

כ- 8 כוסיות קינוח

הכנת שכבת ג'לי שמפניה + קישוט קוביות ג'לי שמפניה:
מצרכים:

ג'לטין 5 גרם ספוח ב 1/4 כוס מים קרים
1.5 כוסות שמפניה
1/2 כוס סוכר

אופן ההכנה:
בקערת מיקרו מחממים את השמפניה והסוכר כ-2 דקות ומערבבים עם הג'לטין הספוח.
מכניסים למיקרוגל לעוד דקה.
מסננים היטב ומוזגים 1/3 גובה מכוס ההגשה.
מוסיפים אוכמנייה טרייה או קפואה.
שופכים את הנוזל שנשאר לתבנית אנגלייש קייק ומקפיאים לשעתיים גם את הכוסות וגם את התבנית.

שכבת מוס אוכמניות:
150 גרם מחית אוכמניות/ קסיס מסוג בוארון (לרכוש בחנויות המתמחות)
1/4 כוס סוכר
50 גרם שוקולד לבן מומס
1 מיכל שמנת מתוקה מוקצפת

אופן ההכנה:
ממיסים את מחית האוכמניות עם הסוכר במיקרוגל.
מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים היטב.
מקררים, ומקפלים עם הקצפת עד ליצירת מוס קרמי ואחיד.
מזלפים על שכבת השמפניה בכוסות, עד 3/4 גובה הכוסויות.
ומקפיאים עוד כשעתיים.
מפשירים כחצי שעה לפני ההגשה.
את הג'לי בתבנית מוציאים מהמקפיא וחותכים לקוביות של 1/2 ס"מ על 1/2 ס"מ. שומרים במקרר.
מקשטים כל כוסית מוס ב- 3 קוביות ג'לי שמפניה ואוכמניה טריה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר