תאנים ממולאות במסקרפונה

החומרים הדרושים10 תאנים טריות, בשלות ומוצקות250 גרם גבינת מסקרפונה, מפוררת1 כפית תמצית שקדים2 כפות דבש75 גרם קליפות הדרים מסוכרותמעט מי פריחת הדרים (להשיג בחנויות התבלינים)כמה כפות אגוזי פקאן מסוכרים, קצוציםלהגשה: עלי גפן או דפנהאופן ההכנה 1. מערבבים את כל החומרים חוץ מהתאנים. מצננים שעתיים.2.חותכים כל תאנה ל-4, לא עד הסוף, ומפשקים את הפלחים כך שיווצר חלל מילוי.3. ממלאים כל תאנה, מצננים עד ההגשה. מגישים על מצע עלים ירוקים (אפשר לזלוף מעט ליקר)

החומרים הדרושים
10 תאנים טריות, בשלות ומוצקות
250 גרם גבינת מסקרפונה, מפוררת
1 כפית תמצית שקדים
2 כפות דבש
75 גרם קליפות הדרים מסוכרות
מעט מי פריחת הדרים (להשיג בחנויות התבלינים)
כמה כפות אגוזי פקאן מסוכרים, קצוצים

להגשה: עלי גפן או דפנה

אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים חוץ מהתאנים. מצננים שעתיים.
2.חותכים כל תאנה ל-4, לא עד הסוף, ומפשקים את הפלחים כך שיווצר חלל מילוי.
3. ממלאים כל תאנה, מצננים עד ההגשה. מגישים על מצע עלים ירוקים (אפשר לזלוף מעט ליקר)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר