חומרים לפנקייק:
1 כוס חלב
1 ביצה
2 כפות שמן
כמה טיפות תמצית שקדים – לפי הטעם
1 כוס קמח תופח
1 כף סוכר
קורט מלח
להגשה
סירופ מייפל
1/2 כוס שקדים פרוסים מטוגנים ב- 1-2 כפות חמאה
אופן ההכנה:
טורפים יחדיו חלב, ביצה, תמצית שקדים ושמן.
מערבבים פנימה את הקמח וסוכר והמלח עד לקבלת עיסה נוזלית.
משמנים מחבת פנקייק בספריי שמן (במחבת של TEFAL אין צורך לשמן).
שופכים מצקת מהתערובת ומטגנים עד שמופיעות בועות.
הופכים למספר שניות ומסירים מהמחבת.
עורמים את הפנקייקים בערמה ויוצקים עליהם בנדיבות סירופ מייפל.
זורים מעל את השקדים המטוגנים.