גלידת בננה ברוטב שוקולד

גלידה בריאה וטעימה ברוטב שוקולד עשיר ומתוק. כמספר הסועדים, כן מספר הבננות.מרכיבים לשני סועדים:2 בננות 8 תמרים רכים3 כפות אבקת חרובים (פחות או יותר, לפי העדפתכם)1 כף של אבקת קקאו או קפה פילטר (רשות)קצת מלחאופן ההכנה:גלידת בננה:קלפו בננות והקפיאו אותן בתוך שקיות ניילון או בתוך כלי פלסטיק, לפחות ליומיים רצופים. קחו בחשבון לפחות בננה אחת לכל סועד.חיתכו את הבננות לחתיכות קטנות, שימו אותן במכשיר אוסקר, והשתמשו בראש ה-blank plate.הפעילו את האוסקר השתמשו במקל לדחיסת הבננות. כעת תתקבל גלידה במרקם חלק וקטיפתי.רוטב שוקולד:לערבל בויטמיקס עד קבלת רוטב עשיר ובמרקם של קרם. אפשר לשפוך אותו על גלידה או לעשות שכבות של בננות ותותים שביניהן רוטב השוקולד בכוסות זכוכית. תנו דרור לדמיון שלכם ותיהנו.טיפים למתכון:אפשר לשחק עם הטעמים: נסו זרעי ווניל, אבקת קקאו או אבקת חרובים, פירות יער קפואים, תותים קפואים וכו'. אפשר לעשות חלק מהכמות ללא תוספות, וחלק עם תוספות ולהגיש ביחד. לאכול מיד.

גלידה בריאה וטעימה ברוטב שוקולד עשיר ומתוק. כמספר הסועדים, כן מספר הבננות.

מרכיבים לשני סועדים:
2 בננות
8 תמרים רכים
3 כפות אבקת חרובים (פחות או יותר, לפי העדפתכם)
1 כף של אבקת קקאו או קפה פילטר (רשות)
קצת מלח

אופן ההכנה:
גלידת בננה:
קלפו בננות והקפיאו אותן בתוך שקיות ניילון או בתוך כלי פלסטיק, לפחות ליומיים רצופים. קחו בחשבון לפחות בננה אחת לכל סועד.
חיתכו את הבננות לחתיכות קטנות, שימו אותן במכשיר אוסקר, והשתמשו בראש ה-blank plate.
הפעילו את האוסקר השתמשו במקל לדחיסת הבננות. כעת תתקבל גלידה במרקם חלק וקטיפתי.

רוטב שוקולד:
לערבל בויטמיקס עד קבלת רוטב עשיר ובמרקם של קרם.
אפשר לשפוך אותו על גלידה או לעשות שכבות של בננות ותותים שביניהן רוטב השוקולד בכוסות זכוכית.
תנו דרור לדמיון שלכם ותיהנו.

טיפים למתכון:
אפשר לשחק עם הטעמים: נסו זרעי ווניל, אבקת קקאו או אבקת חרובים, פירות יער קפואים, תותים קפואים וכו'.
אפשר לעשות חלק מהכמות ללא תוספות, וחלק עם תוספות ולהגיש ביחד.
לאכול מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר