מוס פסיפלורה ושוקולד לבן על בסיס קוקוס

חומרים לבסיס קוקוס:100 גר' אבקת סוכר100 גר' קוקוס לבן טחון75 קמח100 גר' סוכר 8 חלבונים מביצים בינוניותחומרים למוס שוקולד לבן-פסיפלורה:125 גר' שוקולד לבן קצוץ30 מ"ל חלב12 גר' חמאה7 גר' ג'לטין מרוכך ב-3 כפות מים175 מחית פסיפלורה טרייה1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה120 גר' סוכראופן ההכנה:בסיס הקוקוס: מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף רך אך יציב. מערבבים בקערה את הקוקוס, אבקת הסוכר והקמח. מקפלים בעדינות את תערובת האבקות אל תוך מקצפת החלבונים.מורחים על תבנית אפיה עם נייר פרגמנט את התערובת בעובי של כ- 1.5 ס"מ ואופים במשך כ-10 דקות ב- 180 מעלות צלזיוס עד להזהבה עדינה. מצננים מעט וקורצים עיגולים בקוטר תחתית תבנית הסיליקון.מוס שוקולד לבן-פסיפלורה: ממיסים את השוקולד,החלב והחמאה במיקרוגל. מוסיפים ג'לטין מרוכך ומחית פסיפלורה ומקררים לטמפרטורת החדר. מקציפים שמנת עם סוכר לקצפת רכה וחלקה, ומחברים בעדינות עם תערובת השוקולד והפסיפלורה. ההגשה: מזלפים אל תוך הסיליקונים האישיים או כל תבנית שחפצים, ומדביקים מעל את תחתיות הקוקוס שהכנו קודם לכן. מקפיאים היטב – רצוי ללילה.מחלצים ומקשטים במחית פסיפלורה."הגושרים מלון בטבע" צילום טל אגסי

חומרים לבסיס קוקוס:
100 גר' אבקת סוכר
100 גר' קוקוס לבן טחון
75 קמח
100 גר' סוכר
8 חלבונים מביצים בינוניות

חומרים למוס שוקולד לבן-פסיפלורה:
125 גר' שוקולד לבן קצוץ
30 מ"ל חלב
12 גר' חמאה
7 גר' ג'לטין מרוכך ב-3 כפות מים
175 מחית פסיפלורה טרייה
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
120 גר' סוכר

אופן ההכנה:
בסיס הקוקוס:
מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף רך אך יציב.
מערבבים בקערה את הקוקוס, אבקת הסוכר והקמח.
מקפלים בעדינות את תערובת האבקות אל תוך מקצפת החלבונים.
מורחים על תבנית אפיה עם נייר פרגמנט את התערובת בעובי של כ- 1.5 ס"מ ואופים במשך כ-10 דקות ב- 180 מעלות צלזיוס עד להזהבה עדינה.
מצננים מעט וקורצים עיגולים בקוטר תחתית תבנית הסיליקון.

מוס שוקולד לבן-פסיפלורה:
ממיסים את השוקולד,החלב והחמאה במיקרוגל.
מוסיפים ג'לטין מרוכך ומחית פסיפלורה ומקררים לטמפרטורת החדר.
מקציפים שמנת עם סוכר לקצפת רכה וחלקה, ומחברים בעדינות עם תערובת השוקולד והפסיפלורה. 

ההגשה:
מזלפים אל תוך הסיליקונים האישיים או כל תבנית שחפצים, ומדביקים מעל את תחתיות הקוקוס שהכנו קודם לכן.
מקפיאים היטב – רצוי ללילה.
מחלצים ומקשטים במחית פסיפלורה.

"הגושרים מלון בטבע"

צילום טל אגסי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר