טראפלס שוקולד בציפוי

חומרים (30 יחידות):150 גרם שאריות עוגה מכל סוג (אפשר גם להשתמש בכמות זהה של ביסקוויטים)100 גרם ביסקוויטים מאיכות טובה50 גרם חמאה2 כפות סוכר¼ כוס חלב150 גרם שוקולד מרירחומרים לציפוי:100 גרם שוקולד חלב או לבן20 גרם חמאהאבקת קקאואופן ההכנה: ממיסים שוקולד וחמאה באמבט מים חמים.בוחשים היטב עד להתמזגות החומרים, מוסיפים את הסוכר ומסירים מהאש. מרסקים במעבד מזון את פירורי הביסקוויטים והעוגה לפירורים דקים ומעבירים לקערה. מוזגים את החלב מעל הפירורים ובוחשים. מוסיפים את תערובת השוקולד שהצטננה בינתיים ובוחשים עד לקבלת עיסה נוחה לעבודה. מצננים את התערובת במקרר למשך חצי שעה. מוציאים ומתחילים ליצור פטיפורים בגודל הרצוי – ניתן לגלגל את הפטיפורים באבקת קקאו או לצפות בציפוי שוקולד, ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה.ציפוי: ממיסים שוקולד וחמאה באמבט מים חמים עד המסה מלאה. טובלים בעזרת קיסם עץ את הפטיפורים בשוקולד. מעבירים למגש מרופד בנייר אפייה.מכניסים למקרר ל-20 דקות ומגישים.

חומרים (30 יחידות):
150 גרם שאריות עוגה מכל סוג (אפשר גם להשתמש בכמות זהה של ביסקוויטים)
100 גרם ביסקוויטים מאיכות טובה
50 גרם חמאה
2 כפות סוכר
¼ כוס חלב
150 גרם שוקולד מריר

חומרים לציפוי:
100 גרם שוקולד חלב או לבן
20 גרם חמאה
אבקת קקאו

אופן ההכנה:
ממיסים שוקולד וחמאה באמבט מים חמים.
בוחשים היטב עד להתמזגות החומרים, מוסיפים את הסוכר ומסירים מהאש.
מרסקים במעבד מזון את פירורי הביסקוויטים והעוגה לפירורים דקים ומעבירים לקערה.
מוזגים את החלב מעל הפירורים ובוחשים.
מוסיפים את תערובת השוקולד שהצטננה בינתיים ובוחשים עד לקבלת עיסה נוחה לעבודה.
מצננים את התערובת במקרר למשך חצי שעה.
מוציאים ומתחילים ליצור פטיפורים בגודל הרצוי – ניתן לגלגל את הפטיפורים באבקת קקאו או לצפות בציפוי שוקולד, ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה.

ציפוי:
ממיסים שוקולד וחמאה באמבט מים חמים עד המסה מלאה.
טובלים בעזרת קיסם עץ את הפטיפורים בשוקולד.
מעבירים למגש מרופד בנייר אפייה.
מכניסים למקרר ל-20 דקות ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר