עינוגי ליצ'י ודובדבנים בליקר אמרולה ונגיעות שוקולד צ'ילי

רכיבים עבור 10 כוסיות: 20 יחידות ליצ'י קלוף חתוך לשישיות0.200 ק"ג דובדבנים מגולענים חצויים200 מ"ל ליקר אמרולה 0.150 ג"ר שוקולד מריר 70% מוצקי קקאורבע כפית צ'ילי גרוס0.300 מ"ל שמנת מתוקהאופן ההכנה:מערבבים את הליצ'י עם ליקר האמרולה ומוזגים לכוסיות שמפניה.מפזרים מעל הליצ'י דובדבנים.ממיסים שוקולד עם 100 מ"ל שמנת מתוקה ומוסיפים את הצ'ילי גרוס.מצננים.מקציפים את שאר הקצפת ומצננים.מעל הדובדבנים בכוסות מזלפים מעט קצפת.מוזגים מעל את השוקולד המומס.מעטרים בקצפת מעל השוקולד.

רכיבים עבור 10 כוסיות:
20 יחידות ליצ'י קלוף חתוך לשישיות
0.200 ק"ג דובדבנים מגולענים חצויים
200 מ"ל ליקר אמרולה
0.150 ג"ר שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
רבע כפית צ'ילי גרוס
0.300 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
מערבבים את הליצ'י עם ליקר האמרולה ומוזגים לכוסיות שמפניה.
מפזרים מעל הליצ'י דובדבנים.
ממיסים שוקולד עם 100 מ"ל שמנת מתוקה ומוסיפים את הצ'ילי גרוס.
מצננים.
מקציפים את שאר הקצפת ומצננים.
מעל הדובדבנים בכוסות מזלפים מעט קצפת.
מוזגים מעל את השוקולד המומס.
מעטרים בקצפת מעל השוקולד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר