חומרים ל- 6 מנות:
350 מ"ל חלב 3%
250 מ"ל שמנת מתוקה 32%
45 גרם קורנפלור
75 גרם סוכר לבן
100 מ"ל אמרטו
1/2 מלון
חופן עלי נענע
קורט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מבשלים על אש בינונית את החלב, השמנת, הקורנפלור והסוכר עד לקבלת סמיכות.
לא להביא לרתיחה כדי שלא יתקשה או ישבר.
להוריד מהאש ולהוסיף את האמרטו.
לערבב היטב ולמזוג לכלי הגשה.
לטחון את המלון הנענע והפלפל יחד, עד למרקם חלק.
הגשה:
למזוג את הרוטב מעל כלי ההגשה עם המלבי, ולהוסיף קוביות מלון מעל.