חומרים:
2 ביצים
150 גר' טופו רך
1.5 כוס חלב סויה בטעם וניל (80 מ"ל)
2 כפות שמן
2 כפותסוכר חום
½ כפית אבקת אפייה
¼ כפית מלח
2/3 כוס קמח (100 גר')
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים במעבד מזון לתערובת אחידה. אם היא סמיכה מדי, מוסיפים עוד חלב סויה.
2. מחממים מחבת ומשמנים אותה מעט. יוצקים כ-1/4 כוס מהתערובת למחבת. כשצד אחד מוכן, הופכים לצד השני ומטגנים עד שהפנקייק מוכן.
הגשה:
מגישים עם חמאה, דבש או מייפל, או ריבת פירות.
אפשר גם להכין מילוי של טופו טחון עם סוכר צימוקים וקינמון, לטגן מהבלילה פנקייקים דקים כמו קרפ, למלא בתערובת ולגלגל.