מאפינס גבינה, גמבה ובזיליקום

פשטידות אישיות ולבביות, שיופיין אינו מעיד על מהירות הכנתן. הניחוח המציף את הבית מזמין את כולם לבדוק מה ההפתעה…חומרים ל-12 יחידות:70 גר' מזולה חמאה לאפייה, מומסת 100 גר' קוטג' 5% שומן 1 גביע שמנת חמוצה2 כוסות קמח תופח, מנופה קורט מלח1 כף סוכר 1/4 כפית אבקת סודה לשתייה2 גמבות קלויות, קצוצות דק 3-4 גבעולי בזיליקום, קצוצים2 כפות זיתים שחורים, מגולענים וקצוצים2 ביציםמלח ופלפל, לפי הטעםאופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה. יוצקים לתבנית שקעים משומנת ואופים 20-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש ונקי. מצננים ומשחררים בזהירות מהשקעים.פסקל פרץ-רובין

פשטידות אישיות ולבביות, שיופיין אינו מעיד על מהירות הכנתן. הניחוח המציף את הבית מזמין את כולם לבדוק מה ההפתעה…

חומרים ל-12 יחידות:
70 גר' מזולה חמאה לאפייה, מומסת
100 גר' קוטג' 5% שומן
1 גביע שמנת חמוצה
2 כוסות קמח תופח, מנופה
קורט מלח
1 כף סוכר
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
2 גמבות קלויות, קצוצות דק
3-4 גבעולי בזיליקום, קצוצים
2 כפות זיתים שחורים, מגולענים וקצוצים
2 ביצים
מלח ופלפל, לפי הטעם

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה.
יוצקים לתבנית שקעים משומנת ואופים 20-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש ונקי.
מצננים ומשחררים בזהירות מהשקעים.

פסקל פרץ-רובין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר