פשטידת בטטה מהירה

מצרכים:2 בצלים גדולים קצוצים2 בטטות גדולות חתוכות לרצועות (בעזרת קולפן, או במעבד מזון)צרור פטרוזיליה קצוצה2 ביצים4 כפות שמן קנולה2 כפיות אבקת אפייהמלח ופלפל1/2 כוס קמח בר אל (כ-75 גרם)אופן ההכנה:שמים את הבצל הקצוץ במחבת עם מעט שמן עד להזהבה.  מוסיפים את הבטטה ומכסים לכ-5 דקות על אש נמוכה עד לריכוך חלקי של הבטטה (לא להגיע למצב שהבטטה רכה לחלוטין, כי במצב כזה היא תתפרק בערבוב). מעבירים לכלי לצינון.מוסיפים את הביצים, פטרוזיליה, שמן ושאר התבלינים ומערבבים.מוסיפים את אבקת האפייה ומנפים מעל קמח בר אל.  מערבבים היטב. מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-40-45 דקותפרטים ומתכונים נוספים באתר

מצרכים:
2 בצלים גדולים קצוצים
2 בטטות גדולות חתוכות לרצועות (בעזרת קולפן, או במעבד מזון)
צרור פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
4 כפות שמן קנולה
2 כפיות אבקת אפייה
מלח ופלפל
1/2 כוס קמח בר אל (כ-75 גרם)

אופן ההכנה:
שמים את הבצל הקצוץ במחבת עם מעט שמן עד להזהבה. 

מוסיפים את הבטטה ומכסים לכ-5 דקות על אש נמוכה עד לריכוך חלקי של הבטטה (לא להגיע למצב שהבטטה רכה לחלוטין, כי במצב כזה היא תתפרק בערבוב).

מעבירים לכלי לצינון.
מוסיפים את הביצים, פטרוזיליה, שמן ושאר התבלינים ומערבבים.
מוסיפים את אבקת האפייה ומנפים מעל קמח בר אל. 

מערבבים היטב.

מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-40-45 דקות

פרטים ומתכונים נוספים באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר