טרין פטה ותרד

חומריםחצי תרד חלוט קצוץ200 גרם אגוזים קצוצים1 גביע גבינת פטה פיראוס75 גרם חמאת תנובהפלפלעלי מרווהזעתר3 גבעולי טימין רק העליםאופן הכנהתבנית אינגליש קייק 251. במעבד מזון מעבדים את גבינת הפטה והחמאה. מוסיפים את הפלפל, עלי המרווה, ועלי הטימין במהלך העיבוד.2. מרפדים את תבנית האינגליש קייק באגוזים קצוצים.3. מעבירים את תערובת הגבינה לתבנית מהדקים ומיישרים. שוטחים מלמעלה את עלי התרד.4. מכניסים לצינון במקרר למשך שעתיים וחצי כאשר התבנית מכוסה.5. לפני ההגשה מוציאים את הטרין מן התבנית ומניחים על גבי צלחת הגשה.5. ניתן להוסיף עלי תרד טריים חלוטים ושטופים בצידי הטרין לקישוט וכמו כן יוצקים מעל מעט שמן זית.

חומרים
חצי תרד חלוט קצוץ
200 גרם אגוזים קצוצים
1 גביע גבינת פטה פיראוס
75 גרם חמאת תנובה
פלפל
עלי מרווה
זעתר
3 גבעולי טימין רק העלים

אופן הכנה
תבנית אינגליש קייק 25

1. במעבד מזון מעבדים את גבינת הפטה והחמאה. מוסיפים את הפלפל, עלי המרווה, ועלי הטימין במהלך העיבוד.

2. מרפדים את תבנית האינגליש קייק באגוזים קצוצים.

3. מעבירים את תערובת הגבינה לתבנית מהדקים ומיישרים. שוטחים מלמעלה את עלי התרד.

4. מכניסים לצינון במקרר למשך שעתיים וחצי כאשר התבנית מכוסה.

5. לפני ההגשה מוציאים את הטרין מן התבנית ומניחים על גבי צלחת הגשה.

5. ניתן להוסיף עלי תרד טריים חלוטים ושטופים בצידי הטרין לקישוט וכמו כן יוצקים מעל מעט שמן זית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר