טרין גבינות

חומרים4 יחידות גבינת עיזים200 ג"ר פטהקורט פלפל לבן100 ג"ר חמאה1 אבוקדו גדול2 יח' לימון מיץ10 יח' עגבנייה מיובש2 עלי טימין1 שן שוםקורט מלחקורט שחור גרוסcc 100 שמן זיתקורט סוכר2 יח' כרשה חלוטים2 גזרים קלופים חלוטיםמלח גסקצרניילון נצמדטריןאופן ההכנהמרפדים תבנית טרין בניילון נצמד. בצורת מניפה מניחים כרישה וגזר משני צידי הטרין.מעבדים את החמאה, גבינות ופלפל הלבן למחית חלקה.פורסים את האבוקדו לרצועות ומשרים במיץ לימון.מעבדים את עגבניות המיובשות טימין מלח סוכר שום פלפל שחור ושמן זית למחית חלקה.הרכבת הטריןמרפדים 50 אחוז מכמות הגבינה בטרין.מניחים במקרר כשעה עד שייתפס. מרפדים את מחית העגבניות בטרין, ומניחים את רצועות האבוקדו, דוחסים את הטרין בעזרת נקישות קלות על שולחן. מוסיפים את שארית הגבינה ועוטפים עם הכרישה והגזר. מניילנים היטב עם ניילון נצמד. צינון של 24 שעות בקירור.

חומרים
4 יחידות גבינת עיזים
200 ג"ר פטה
קורט פלפל לבן
100 ג"ר חמאה
1 אבוקדו גדול
2 יח' לימון מיץ
10 יח' עגבנייה מיובש
2 עלי טימין
1 שן שום
קורט מלח
קורט שחור גרוס
cc 100 שמן זית
קורט סוכר
2 יח' כרשה חלוטים
2 גזרים קלופים חלוטים
מלח גס
קצר
ניילון נצמד
טרין

אופן ההכנה
מרפדים תבנית טרין בניילון נצמד.

בצורת מניפה מניחים כרישה וגזר משני צידי הטרין.

מעבדים את החמאה, גבינות ופלפל הלבן למחית חלקה.

פורסים את האבוקדו לרצועות ומשרים במיץ לימון.

מעבדים את עגבניות המיובשות טימין מלח סוכר שום פלפל שחור ושמן זית למחית חלקה.

הרכבת הטרין
מרפדים 50 אחוז מכמות הגבינה בטרין.

מניחים במקרר כשעה עד שייתפס.

מרפדים את מחית העגבניות בטרין, ומניחים את רצועות האבוקדו, דוחסים את הטרין בעזרת נקישות קלות על שולחן.

מוסיפים את שארית הגבינה ועוטפים עם הכרישה והגזר.

מניילנים היטב עם ניילון נצמד.

צינון של 24 שעות בקירור.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר