הקדמה
טורטיז'ה הינה למעשה אומלט ארגנטינאי, למרות שאני יודעת שגם האיטלקים אוכלים אותה דומה מאוד.
לטורטיז'ה כמו שאני מכירה אותה,יש המוסיפים שמנת למסה ויש האוהבים אותה כמו שהיא.
החומרים הדרושים
2 בצלים בינוניים,פרוסים לשמיניות
4 תפו"א קלופים,מבושלים וחתוכים לרבעים (או שמיניות אם הם גדולים יותר)
3 כפות שמן זית
4 בייצים טרופות
1 כף פטרוזיליה קצוצה
בזיליקום קצוץ לפי הטעם
מלח,פלפל לבן.
הוראות הכנה
מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב.
מוסיפים את תפו"א, המלח והפלפל ומטגנים עוד כ-10 דקות עד שהתפו"א מטוגנים היטב אך לא שרופים.
מגבירים את הלהבה,מוסיפים את הביצים הטרופות כשהתערובת מתחילה להתקרש, מנמיכים את האש ומוסיפים את עשבי התבלין.
הופכים למספר דקות.