לביבות תירס וקבנוס על סלסה טרייה

את הלביבה הזאת הכנתי לראשונה למסיבת יום הולדת של אחד מילדי. הם כמובן העדיפו להגיש לידה קטשופ, אנחנו פשוט נחליף את הקטשופ במשהו מרענן יותר.חומרים:1 קופסה תירס משומר, מסונן ממים ומיובש במסננת150 גרם קבנוס קצוצים דקשליש כוס בצל ירוק קצוץ דקמאט שמיר טרי קצוץמלח ופלפלשני ביצים2 כפות פירורי לחם1 כף קמחשמן קנולה/ שמן מיקס של עץ הזית בריאות מהטבע לטיגוןאופן ההכנה:לערבב את כל החומרים היטב עד שמגיעים למסה אחידה.לטגן בשמן, להניח על נייר סופג ולהגיש על סלסה טרייה.סלסה טריה:5 עגבניות חלוטות במים וקלופות קצוצות דק מאד1 פלפל אדום קצוץ דק אף הוא1 פלפלון חריף קצוץ דק3 כפות שמן זית כתית מעולה של עץ הזית 1 כף מיץ לימון2 כפות בצל ירוק קצוץ דק מאדמעט מלחלערבב, להמתין מספר דקות ולהגיש.לרגל חנוכה, חג השמן והטיגון: מתכונים חגיגיים של שף מייסטר רפי אהרונוביץ באדיבות "שמן תעשיות", יצרנית שמני המאכל מסדרת "עץ הזית" המעושרת בויטמין E ו"עץ הזית בריאות מהטבע"

את הלביבה הזאת הכנתי לראשונה למסיבת יום הולדת של אחד מילדי. הם כמובן העדיפו להגיש לידה קטשופ, אנחנו פשוט נחליף את הקטשופ במשהו מרענן יותר.

חומרים:
1 קופסה תירס משומר, מסונן ממים ומיובש במסננת
150 גרם קבנוס קצוצים דק
שליש כוס בצל ירוק קצוץ דק
מאט שמיר טרי קצוץ
מלח ופלפל
שני ביצים
2 כפות פירורי לחם
1 כף קמח
שמן קנולה/ שמן מיקס של עץ הזית בריאות מהטבע לטיגון

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים היטב עד שמגיעים למסה אחידה.
לטגן בשמן, להניח על נייר סופג ולהגיש על סלסה טרייה.

סלסה טריה:
5 עגבניות חלוטות במים וקלופות קצוצות דק מאד
1 פלפל אדום קצוץ דק אף הוא
1 פלפלון חריף קצוץ דק
3 כפות שמן זית כתית מעולה של עץ הזית
1 כף מיץ לימון
2 כפות בצל ירוק קצוץ דק מאד
מעט מלח
לערבב, להמתין מספר דקות ולהגיש.


לרגל חנוכה, חג השמן והטיגון: מתכונים חגיגיים של שף מייסטר רפי אהרונוביץ באדיבות "שמן תעשיות", יצרנית שמני המאכל מסדרת "עץ הזית" המעושרת בויטמין E ו"עץ הזית בריאות מהטבע"


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר