פאי בצל ופלפל על בסיס טופו

החומרים לבצק: חצי כוס מים פושרים חצי כף שמרים חצי כף סוכר חום כוס וחצי קמח מלא רבע כפית מלח החומרים למלית: 300 גרם טופו כף שמן זית שן שום כתושה או חצי כפית אבקת שום חצי כפית אורגנו או בזיליקום מלח ופלפל לפי הטעם 2 כפות שמן זית 2 בצלים בינוניים פרוסים דק פלפל ירוק פרוס לרצועות דקות פלפל אדום פרוס לרצועות דקות שן שום קצוצה אופן ההכנה: שמים בקערה את המים, את השמרים ואת הסוכר בקערה לתפיחה במשך 15 דקות. מוסיפים את הקמח ואת המלח, ולשים עד לקבלת בצק אחיד. משטחים את הבצק בתבנית פאי משומנת, ומניחים בצד עד להכנת המלית. שמים את חומרי המלית במעבד מזון, ומערבלים עד לקבלת מרקם קרמי אחיד. מפזרים את התערובת על הבצק. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל, הפלפלים והשום עד לשקיפות הבצל. מפזרים את הירקות על שכבת הטופו. אופים בחום בינוני כחצי שעה, עד שהטופו מזהיב.

החומרים לבצק:
חצי כוס מים פושרים
חצי כף שמרים
חצי כף סוכר חום
כוס וחצי קמח מלא
רבע כפית מלח

החומרים למלית:
300 גרם טופו
כף שמן זית
שן שום כתושה או חצי כפית אבקת שום
חצי כפית אורגנו או בזיליקום
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות שמן זית
2 בצלים בינוניים פרוסים דק
פלפל ירוק פרוס לרצועות דקות
פלפל אדום פרוס לרצועות דקות
שן שום קצוצה

אופן ההכנה:
שמים בקערה את המים, את השמרים ואת הסוכר בקערה לתפיחה במשך 15 דקות.
מוסיפים את הקמח ואת המלח, ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
משטחים את הבצק בתבנית פאי משומנת, ומניחים בצד עד להכנת המלית.
שמים את חומרי המלית במעבד מזון, ומערבלים עד לקבלת מרקם קרמי אחיד.
מפזרים את התערובת על הבצק.
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל, הפלפלים והשום עד לשקיפות הבצל.
מפזרים את הירקות על שכבת הטופו.
אופים בחום בינוני כחצי שעה, עד שהטופו מזהיב.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר