לזניה גבינה

חומרים להכנהעלי לזניה מוכנים 1 קופסת עגבניות מרוסקות (800 גרם) 1 קופסה של רסק עגבניות קטנה (100 גרם)2 קופסאות של גבינת קוטג' (5 או 9 אחוז) 2 ביצים גבינת מוצרלה פרוסה או עמק3 כפות שמן זית2 שיני שום כתושקורט מלחקורט פלפלכף אורגנו10 עלים של בזיליקום טריאופן ההכנה1. לטגן את שיני השום בשמן זית במשך דקה.2.להוסיף כף של רסק עגבניות וקופסת עגבניות מרוסקות לתבל במלח, פלפל חצי כף של אורגנו וחצי מכמות הבזיליקום ולבשל כ- 10 דקות על אש נמוכה. 3. בקערה נפרדת לערבב את שתי קופסאות הקוטג' עם שתי הביצים ויתרת האורגנו והבזיליקום מלח ופלפל.4.מברישים תחתית של תבנית פיירקס מלבנית בקצת שמן ומעליה פורסים שכבה של רצועות עלי לזניה מוכנות.5. על רצועות הלזניה שמים שכבה מרוטב הקוטג' ומעליה מורחים שכבה של רוטב עגבניות. לאחר מכן מסדרים פרוסות של גבינה צהובה וחוזרים על כך מספר פעמים לסיים תמיד כאשר מעל רצועות הלזניה רוטב וגבינה צהובה.6. להכניס לתנור בחום בינוני (185 מעלות) למשך 40 דקות עד למראה זהוב של השכבה העליונה.

חומרים להכנה
עלי לזניה מוכנים
1 קופסת עגבניות מרוסקות (800 גרם)
1 קופסה של רסק עגבניות קטנה (100 גרם)
2 קופסאות של גבינת קוטג' (5 או 9 אחוז)
2 ביצים
גבינת מוצרלה פרוסה או עמק
3 כפות שמן זית
2 שיני שום כתוש
קורט מלח
קורט פלפל
כף אורגנו
10 עלים של בזיליקום טרי

אופן ההכנה
1. לטגן את שיני השום בשמן זית במשך דקה.

2.להוסיף כף של רסק עגבניות וקופסת עגבניות מרוסקות לתבל במלח, פלפל חצי כף של אורגנו וחצי מכמות הבזיליקום ולבשל כ- 10 דקות על אש נמוכה.

3. בקערה נפרדת לערבב את שתי קופסאות הקוטג' עם שתי הביצים ויתרת האורגנו והבזיליקום מלח ופלפל.

4.מברישים תחתית של תבנית פיירקס מלבנית בקצת שמן ומעליה פורסים שכבה של רצועות עלי לזניה מוכנות.

5. על רצועות הלזניה שמים שכבה מרוטב הקוטג' ומעליה מורחים שכבה של רוטב עגבניות. לאחר מכן מסדרים פרוסות של גבינה צהובה וחוזרים על כך מספר פעמים לסיים תמיד כאשר מעל רצועות הלזניה רוטב וגבינה צהובה.

6. להכניס לתנור בחום בינוני (185 מעלות) למשך 40 דקות עד למראה זהוב של השכבה העליונה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר