טארט 3 גבינות (צאן) ועגבניות מיובשות

בצק3 כוסות קמח 200 גרם חמאה רכה חצי כפית מלח 50 גרם גבינה צהובה מגוררת 2 כפות גבינת שמנת 1 ביצה 1 כף חומץ 1 כף אורגנו יבש (לא הכרחי) 2 כפות שמן זית לערבב ולצנן לשעה במקרר מלית150 גרם גבינת פטה 100 גרם גבינת עיזים בטעם טבעי 3 שיני שום אפויות בשמן זית לערבב למחית חלקה ולהוסיף 1 כף רוזמרין קצוץ 1 קופסת שמנת מתוקה 3 ביצים 100 גרם גבינת קשקבל (רצוי עיזים) מגוררת. * 200 גר' עגבניות מיובשות בשמן זית (עדיין לא להוסיף) הכנהלרדד בצק בתבנית לטארט ולאפות בחום גבוה כ- 15 דקות ולצנן כ-10 דקות. לפזר על התחתית האפויה את העגבניות המיובשות באופן אחיד. על העגבניות לשפוך את המלית. לרדד את שארית הבצק ולכסות את הטארט לחורר את הכיסוי ולמרוח בביצה לאפות כ- 30-35 דקות עד להשחמה.

בצק
3 כוסות קמח
200 גרם חמאה רכה
חצי כפית מלח
50 גרם גבינה צהובה מגוררת
2 כפות גבינת שמנת
1 ביצה
1 כף חומץ
1 כף אורגנו יבש (לא הכרחי)
2 כפות שמן זית

לערבב ולצנן לשעה במקרר

מלית
150 גרם גבינת פטה
100 גרם גבינת עיזים בטעם טבעי
3 שיני שום אפויות בשמן זית
לערבב למחית חלקה ולהוסיף
1 כף רוזמרין קצוץ
1 קופסת שמנת מתוקה
3 ביצים
100 גרם גבינת קשקבל (רצוי עיזים) מגוררת.
* 200 גר' עגבניות מיובשות בשמן זית (עדיין לא להוסיף)

הכנה
לרדד בצק בתבנית לטארט ולאפות בחום גבוה כ- 15 דקות ולצנן כ-10 דקות.

לפזר על התחתית האפויה את העגבניות המיובשות באופן אחיד.

על העגבניות לשפוך את המלית.

לרדד את שארית הבצק ולכסות את הטארט לחורר את הכיסוי ולמרוח בביצה

לאפות כ- 30-35 דקות עד להשחמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר