פשטידת חצילים וגבינה בולגרית

מצרכים:4 חצילים גדולים150 גרם גבינה בולגרית, מפוררת3 ביצים טרופות100 גרם גבינת קוטג`מלח ופלפל2 כפות שמיר, קצוץ1/2 כוס פירורי לחם (בפסח אפשר 1/3 כוס קמח מצה)50 גרם צנובריםאופן ההכנה:שמים את החצילים בתבנית שטוחה. מחממים תנור ל– 220 מעלות צלזיוס (חום גבוה מאוד), ואופים את החצילים 50 דקות.מוציאים בכף את בשר החצילים מתוך הקליפה. מסלקים גלעינים כמה שאפשר.מערבבים את כל החומרים (חוץ מהצנוברים).שמים בתבנית לא גדולה, ואופים ב- 180 מעלות צלזיוס (חום בינוני – גבוה) כ- 45 דקות, או עד שמזהיב.בוזקים על הפשטידה את הצנוברים 10 דקות לאחר תחילת האפייה.

מצרכים:
4 חצילים גדולים
150 גרם גבינה בולגרית, מפוררת
3 ביצים טרופות
100 גרם גבינת קוטג`
מלח ופלפל
2 כפות שמיר, קצוץ
1/2 כוס פירורי לחם (בפסח אפשר 1/3 כוס קמח מצה)
50 גרם צנוברים

אופן ההכנה:
שמים את החצילים בתבנית שטוחה.
מחממים תנור ל– 220 מעלות צלזיוס (חום גבוה מאוד), ואופים את החצילים 50 דקות.
מוציאים בכף את בשר החצילים מתוך הקליפה. מסלקים גלעינים כמה שאפשר.
מערבבים את כל החומרים (חוץ מהצנוברים).
שמים בתבנית לא גדולה, ואופים ב- 180 מעלות צלזיוס (חום בינוני – גבוה) כ- 45 דקות, או עד שמזהיב.
בוזקים על הפשטידה את הצנוברים 10 דקות לאחר תחילת האפייה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר