קיש ירקות ים תיכוני

תבנית פאי קוטר: 26 ס"מ, גובה: 4 ס"מרכיבים לבצק1 כוס קמחחצי חבילה חמאה רכהחצי כפית מלחחצי כפית סוכר1 חלמון ביצהרבע כוס חלבהמילוי1 קישוא1 חציל קטן1 בטטה [תפו"א מתוק]1 פלפל אדום4 גבעולי עלי ריחן [בזיליקום]2 גבעולי בצל ירוק100 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות4 כפות שמן זיתקורט מלחקורט פלפל שחורהרויאל – מסה לקיש1 גביע שמנת מתוקה1 כוס חלב4 ביצים2 כפות קמחקורט מלחקורט פלפל שחורקורט אגוז מוסקטאופן ההכנהלשים את כל חומרי הבצק במעבד מזון עם להב מתכת עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים לקירור למשך שעתיים.מתבלים את הירקות בשמן זית, מלח ופלפל. חותכים את הירקות לקוביות קטנות ואופים את הירקות בתנור שחומם מראש ב-200 מעלות למשך 10 דקות. מצננים.מערבבים את כל חומרי הרויאל לתערובת אחידה, מסננים ומניחים בצד.על משטח מקומח מרדדים את הבצק בעובי של 5 מ"מ ומניחים על גבי התבנית [תבנית אפייה לפאי קוטר 26 ס"מ, גובה 4 ס"מ]. מהדקים את הבצק וחותכים את שארית הבצק מהדפנות.מפזרים את כל הירקות על גבי הבצק כשעליו מניחים קוביות של גבינה בולגרית, בזיליקום ובצל ירוק. מוזגים את תערובת הרויאל על הכל. מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעולות למשך 30-40 דקות.

תבנית פאי קוטר: 26 ס"מ, גובה: 4 ס"מ

< b>רכיבים לבצק

1 כוס קמח
חצי חבילה חמאה רכה
חצי כפית מלח
חצי כפית סוכר
1 חלמון ביצה
רבע כוס חלב

המילוי
1 קישוא
1 חציל קטן
1 בטטה [תפו"א מתוק]
1 פלפל אדום
4 גבעולי עלי ריחן [בזיליקום]
2 גבעולי בצל ירוק
100 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
4 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל שחור

הרויאל – מסה לקיש
1 גביע שמנת מתוקה
1 כוס חלב
4 ביצים
2 כפות קמח
קורט מלח
קורט פלפל שחור
קורט אגוז מוסקט

אופן ההכנה
לשים את כל חומרי הבצק במעבד מזון עם להב מתכת עד לקבלת בצק אחיד.

עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים לקירור למשך שעתיים.

מתבלים את הירקות בשמן זית, מלח ופלפל. חותכים את הירקות
לקוביות קטנות ואופים את הירקות בתנור שחומם מראש ב-200 מעלות למשך 10 דקות. מצננים.

מערבבים את כל חומרי הרויאל לתערובת אחידה, מסננים ומניחים בצד.

על משטח מקומח מרדדים את הבצק בעובי של 5 מ"מ ומניחים על גבי התבנית [תבנית אפייה לפאי קוטר 26 ס"מ, גובה 4 ס"מ]. מהדקים את הבצק וחותכים את שארית הבצק מהדפנות.

מפזרים את כל הירקות על גבי הבצק כשעליו מניחים קוביות של גבינה בולגרית, בזיליקום ובצל ירוק. מוזגים את תערובת הרויאל על הכל. מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעולות למשך 30-40 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר