חומרים:
4 תפ"א מבושלים בקליפתם
1 בצל ירוק קצוץ
חופן עלי כוסברה קצוצים
1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ
2 ביצים
פירורי לחם לציפוי
תבלינים: כפית גרגרי כוסברה, כפית זרעי כמון, מלח, פלפל שחור, ומעט מסאלה או חוואיג'
אופן ההכנה:
את תפ"א המבושלים עם הקליפה מניחים בקערה בעודם חמים, ומועכים לתערובת גסה שיש בה גם חתיכות (לא ממש פירה).
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, בצל ירוק ואת הפלפל הקצוץ.
במחבת, מטגנים את כל התבלינים במעט שמן זית, ומוסיפים לתוך קערת תפ"א.
מוסיפים את הביצים, ונותנים לתערובת לנוח כחצי שעה.
מפזרים פירורי לחם בשכבה עבה בצלחת, ומניחים עליהם כדורי תערובת (היא רכה, אבל ככה צריך).
הופכים בעזרת כף לציפוי משני הצדדים.
מחממים שמן במחבת ומטגנים לביבות על אש בינונית משני הצדדים.
זהירות חריף.