קיש תרד

חומרים לבצק הקיש: 180 גר' קמח 120 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות ½ כפית מלח ¼ כפית סוכר 2 כפות מי קרח כמה טיפות מיץ לימון אופן הכנת הבצק:לעבד את כל החומרים לבצק במעבד מזון (לא יותר מדי). לרדד בתבנית בקוטר 26 ולהקפיא. לאפות אפייה מקדימה, בתנור שחומם מראש ל- °175 למשך כ- 15 דקות עד שמזהיב. חומרים למילוי תרד:500 גר' תרד קצוץ ושטוף80 גר' גבינה בולגרית מגורדתנענע על פי הטעם חומרים לבלילה:4 ביצים2 יח' שמנת חמוצהמלח, פלפל, אגוז מוסקט, כוסברהאופן ההכנה:לשים במחבת מעט שמן זית ולאדות את התרד מספר דקות. להוריד מהאש ולסנן.לערבב את חומרי המילוי והבלילה ולשים על הבצק.לאפות בתנור מחומם מראש לחום º170 כ- 40 דקות.

חומרים לבצק הקיש:
180 גר' קמח
120 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
½ כפית מלח
¼ כפית סוכר
2 כפות מי קרח
כמה טיפות מיץ לימון

אופן הכנת הבצק:
לעבד את כל החומרים לבצק במעבד מזון (לא יותר מדי).
לרדד בתבנית בקוטר 26 ולהקפיא.
לאפות אפייה מקדימה, בתנור שחומם מראש ל- °175 למשך כ- 15 דקות עד שמזהיב.

חומרים למילוי תרד:
500 גר' תרד קצוץ ושטוף
80 גר' גבינה בולגרית מגורדת
נענע על פי הטעם

חומרים לבלילה:
4 ביצים
2 יח' שמנת חמוצה
מלח, פלפל, אגוז מוסקט, כוסברה

אופן ההכנה:
לשים במחבת מעט שמן זית ולאדות את התרד מספר דקות.
להוריד מהאש ולסנן.
לערבב את חומרי המילוי והבלילה ולשים על הבצק.
לאפות בתנור מחומם מראש לחום º170 כ- 40 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר