פשטידת תרד גבינות וצנוברים

מתכון כשר לפסח לתבנית אלומיניום עגולה קטנהחומרים:חצי ק"ג תרד שטוף – חתוך לרצועות 1 חבילה גבינה טוב טעםחופן גבינה צהובה מגורדת בסגנון הולנדי של טרה3 ביצים1 כף קורנפלור3 כפות קמח מצהשליש כוס צנוברים קלוייםמלח, פלפל שחור גרוסמעט חמאת טרה מומסת – לשימון התבניתאופן ההכנה:• מאדים בסיר את התרד כשלוש דקות ומעבירים למסננת. • מערבבים בקערה את שאר החומרים, מוסיפים את התרד ומערבבים היטב.• משמנים את התבנית בחמאה, יוצקים את תערובת הגבינה לתבנית, משטחים את התערובת בתבנית לשכבה אחידה.• מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ– 160 מעלות למשך כ– 30 דקות.המלצת השף:להגיש את הפשטידה חמה בליווי כף לבניה של טרה.ניתן להוסיף לתערובת 6 עגבניות מיובשות קצוצות.

מתכון כשר לפסח לתבנית אלומיניום עגולה קטנה

חומרים:
חצי ק"ג תרד שטוף – חתוך לרצועות
1 חבילה גבינה טוב טעם
חופן גבינה צהובה מגורדת בסגנון הולנדי של טרה
3 ביצים
1 כף קורנפלור
3 כפות קמח מצה
שליש כוס צנוברים קלויים
מלח, פלפל שחור גרוס
מעט חמאת טרה מומסת – לשימון התבנית

אופן ההכנה:
• מאדים בסיר את התרד כשלוש דקות ומעבירים למסננת.
• מערבבים בקערה את שאר החומרים, מוסיפים את התרד ומערבבים היטב.
• משמנים את התבנית בחמאה, יוצקים את תערובת הגבינה לתבנית, משטחים את התערובת בתבנית לשכבה אחידה.
• מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ– 160 מעלות למשך כ– 30 דקות.

המלצת השף:
להגיש את הפשטידה חמה בליווי כף לבניה של טרה.
ניתן להוסיף לתערובת 6 עגבניות מיובשות קצוצות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר