לביבות כרישה

מצרכים ל- 6 מנות500 גרם כרישה (פראסה) פרוסה דק וחלוטה במי מלח עד לריכוך מוחלט150 גרם גבינת פטה מפוררת150 גרם גבינת שמנתחצי כפית פלפל לבן50 גרם קמחאופן ההכנהמערבבים יחד את כל החומרים.יוצרים צורה של לביבה ומטגנים בשמן עד הזהב

מצרכים ל- 6 מנות

500 גרם כרישה (פראסה) פרוסה דק וחלוטה במי מלח עד לריכוך מוחלט
150 גרם גבינת פטה מפוררת
150 גרם גבינת שמנת
חצי כפית פלפל לבן
50 גרם קמח

אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל החומרים.

יוצרים צורה של לביבה ומטגנים בשמן עד הזהב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר