מצרכים ל- 6 מנות
500 גרם כרישה (פראסה) פרוסה דק וחלוטה במי מלח עד לריכוך מוחלט
150 גרם גבינת פטה מפוררת
150 גרם גבינת שמנת
חצי כפית פלפל לבן
50 גרם קמח
אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל החומרים.
יוצרים צורה של לביבה ומטגנים בשמן עד הזהב
מצרכים ל- 6 מנות
500 גרם כרישה (פראסה) פרוסה דק וחלוטה במי מלח עד לריכוך מוחלט
150 גרם גבינת פטה מפוררת
150 גרם גבינת שמנת
חצי כפית פלפל לבן
50 גרם קמח
אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל החומרים.
יוצרים צורה של לביבה ומטגנים בשמן עד הזהב