קיש רוקפור ואגוזים

חומרים לבצק:180 גר' קמח120 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות1/2 כפית מלח1/4 כפית סוכר2 כפות מי קרחכמה טיפות מיץ לימוןאופן ההכנה:לעבד את כל החומרים לבצק במעבד מזון.לרדד בתבנית קיש בקוטר 26 ולהקפיא.לאפות אפייה מקדימה של 15 דקות עד שמזהיבחומרים למילוי:250 גר' גבינת רוקפור מגורדת100 גר' אגוזי מלך קצוצים3 ביצים2 גביעי שמנת חמוצהמלח, פלפל, אגוז מוסקט, כוסברהאופן ההכנה:לפזר את הגבינה והאגוזים על הבצק. לערבב לבלילה ביצים, שמנת ותבלינים. ולשפוך על הבצק.לאפות בחום של 180 מעלות 30-40 דקות, עד שהבצק אפוי לגמרי והבלילה התייצבה.

חומרים לבצק:
180 גר' קמח
120 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
1/2 כפית מלח
1/4 כפית סוכר
2 כפות מי קרח
כמה טיפות מיץ לימון

אופן ההכנה:
לעבד את כל החומרים לבצק במעבד מזון.
לרדד בתבנית קיש בקוטר 26 ולהקפיא.
לאפות אפייה מקדימה של 15 דקות עד שמזהיב

חומרים למילוי:
250 גר' גבינת רוקפור מגורדת
100 גר' אגוזי מלך קצוצים
3 ביצים
2 גביעי שמנת חמוצה
מלח, פלפל, אגוז מוסקט, כוסברה

אופן ההכנה:
לפזר את הגבינה והאגוזים על הבצק.
לערבב לבלילה ביצים, שמנת ותבלינים.
ולשפוך על הבצק.
לאפות בחום של 180 מעלות 30-40 דקות, עד שהבצק אפוי לגמרי והבלילה התייצבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר