פשטידת תירס

מצרכים:בצל בינוני2 שיני שום500 גרם גבינה קוטג'גביע שמנת או גיל2 ביציםקופסה תירס קטנה (250 גרם)250 גרם מוצרלה מגורדת3 כפות קמח תופח מוסקט, מלח, פלפל*תבנית בגודל 30 ס"מ על 19 ס"מאופן ההכנה:לחמם תנור ל- 180 מעלות.מטגנים בצל בשמן זית וקצת חמאה עד שהופך להיות זהוב.מוסיפים שום קצוץ ומורידים מהאש.מערבבים את כל המצרכים (להשאיר 50 גרם מוצרלה בצד).מוסיפים בצל ושום לתוך הקערה ומתבלים לפי הטעם. מערבבים הכול ומעבירים לתוך תבנית, מפזרים את המוצרלה שנשארה מעל.מכניסים לתנור ל-50 דקות בערך.

מצרכים:
בצל בינוני
2 שיני שום
500 גרם גבינה קוטג'
גביע שמנת או גיל
2 ביצים
קופסה תירס קטנה (250 גרם)
250 גרם מוצרלה מגורדת
3 כפות קמח תופח
מוסקט, מלח, פלפל
*תבנית בגודל 30 ס"מ על 19 ס"מ

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
מטגנים בצל בשמן זית וקצת חמאה עד שהופך להיות זהוב.
מוסיפים שום קצוץ ומורידים מהאש.
מערבבים את כל המצרכים (להשאיר 50 גרם מוצרלה בצד).
מוסיפים בצל ושום לתוך הקערה ומתבלים לפי הטעם.
מערבבים הכול ומעבירים לתוך תבנית,
מפזרים את המוצרלה שנשארה מעל.
מכניסים לתנור ל-50 דקות בערך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר