קיש חצילים קלויים וגבינת סימפוניה

חומרים:תבנית פאי-קיש 24 ס"מ1 מארז פשטידת גבינה וחצילים של שטראוס הכולל:1 גבינת סימפוניה טבעי 1 סלט חצילים קלויים של אחלה 1 בצל קצוץ2 שיני שום כתושות2 כפות פטרוזיליה קצוצה3 ביציםכוס קמח 1 מיכל שמנת מתוקה יטבתה 1 חבילת בצק עלים מופשראופן ההכנה:מטגנים את הבצל והשום במחבת עם מעט שמן זית עד להזהבה.מעבירים לקערה ומוסיפים חצילים קלויים, גבינת סימפוניה, ביצים, פטרוזיליה קצוצה, שמנת מתוקה וכוס קמח.בתבנית פאי-קיש מניחים את בצק העלים ומהדקים לתבנית היטב. חותכים שאריות מיותרות ושופכים את מסת הגבינות על הבצק.אופים כ– 30 דקות בחום של 180 מעלות. טיפ:עדיף לאפות בתבנית בעלת תחתית נשלפת על מנת להקל את הוצאת הפשטידה -קיש.ניתן להשתמש במתכון זה ללא בצק ולאפות בתבנית פיירקס מרופדת בנייר אפיה.

חומרים:
תבנית פאי-קיש 24 ס"מ
1 מארז פשטידת גבינה וחצילים של שטראוס הכולל:
1 גבינת סימפוניה טבעי
1 סלט חצילים קלויים של אחלה
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 ביצים
כוס קמח
1 מיכל שמנת מתוקה יטבתה
1 חבילת בצק עלים מופשר

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל והשום במחבת עם מעט שמן זית עד להזהבה.
מעבירים לקערה ומוסיפים חצילים קלויים, גבינת סימפוניה, ביצים, פטרוזיליה קצוצה, שמנת מתוקה וכוס קמח.
בתבנית פאי-קיש מניחים את בצק העלים ומהדקים לתבנית היטב.
חותכים שאריות מיותרות ושופכים את מסת הגבינות על הבצק.
אופים כ– 30 דקות בחום של 180 מעלות.

טיפ:
עדיף לאפות בתבנית בעלת תחתית נשלפת על מנת להקל את הוצאת הפשטידה -קיש.
ניתן להשתמש במתכון זה ללא בצק ולאפות בתבנית פיירקס מרופדת בנייר אפיה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר